Три зодиакални знака имат най-добрите седмични хороскопи за периода 17 - 23 юли 2023 г. благодарение на Новолунието. Тази седмица темите на Новолунието в Рак са любовта към себе си и грижата за себе си. През тази седмица направете поне веднъж нещо, което да повдигне духа ви и да изпълни сърцето ви с радост. Това може да бъде да пеете сами, докато чистите къщата, да гледате любимия си филм или дори да си направите хубав маникюр! Вие знаете какво е правилно за вас. Направете го. Това се отнася и за храната, която консумирате.

Новолунието на 17 юли бележи период на ново начало за три конкретни зодиакални знака. Този път Новолунието е в зодиакалния знак Рак. Така че ритуалите за проявление, свързани с любовта, семейството и обоснованото благополучие, ще бъдат най-успешни. С нарастването на Луната през следващите няколко дни енергията ще разцъфти още повече и ще донесе повече мир и любов в живота ви. Уверете се, че токсичните елементи и хора не го нарушават!

Ако сте се скарали с някого за известно време, време е да прекратите войната или да тръгнете по различни пътища. Ако последното е немислимо, трябва да се запитате дали единият или и двамата не сте прекалено упорити или дребнави. Или дали не се грижите повече за другия човек, отколкото той за вас. Нека се съсредоточим върху трите зодиакални знака с най-добри седмични хороскопи за периода 17 - 23 юли 2023 г.

Три зодиакални знака с най-добри седмични хороскопи за 17 - 23 юли 2023 г:

1. Козирог

Любовта, справедливостта и кармичното възмездие са темите на тази седмица за вас, Козирози. Те ще бъдат във ваша полза, защото сте в списъка с най-добрите хороскопи. В любовта ще се сближите с партньора си или с човека, с когото общувате. Взаимодействията ви ще останат в съзнанието ви дълго след като се разделите. Това няма да бъде неудобство.

Кармата е на ваша страна през тази седмица. Както и справедливостта. Въпреки че това може да не е пряко свързано с правни процедури, то ще окаже влияние върху работата на ума ви. Ще бъдете изключително съобразителни и проницателни, което ще ви позволи да се измъкнете от сложни ситуации в социалните и политическите взаимоотношения.

Слънце в Рак срещу Плутон в Козирог и Слънце в съвпад с Луна в Рак са основните астрологични енергии, които ви влияят през тази седмица. Затова отстоявайте позициите си, но не бъдете прекалено властни. Ще излезете победители, ако останете учтиви, независимо от позицията на опозицията.

2. Стрелец

Съдбата ви предлага празен лист през тази седмица, Стрелци. Можете да напишете каквато искате история върху това платно. Някои от вас ще бъдат изключително креативни. Затова не забравяйте да вложите тази енергия в нещо, което ще ви донесе добри плодове в бъдеще. За някои от вас е показана и почивка със семейството, особено ако сте под 25 години.

Луна, Меркурий и Венера в Лъв са астрологичните енергии, които ви влияят през тази седмица. Луната в Рак ще направи началото на седмицата много приятелско и положително за вас. След като в края на седмицата Слънцето премине от Рак в Лъв, отново ще почувствате радост и позитивизъм, защото енергията на Лъва е в хармония със Стрелеца. Следващите няколко седмици ще бъдат доста добри за вас заради това слънчево влияние. Уверете се, че не отхвърляте важни събития, докато се занимавате с приятели и семейство. Енергията може да е чудесна за общуване, но другите аспекти на живота няма да спрат. Останете на върха на играта си и всичко ще бъде наред.

3. Рак

Бавно и стабилно е мотото на седмицата за вас, Рак. С Новолунието в Рак, с което започва седмицата, сега имате попътен вятър. Възползвайте се от това, особено ако сте искали да изразите чувствата си пред някого и всеки път сте се плашели. Просто бъдете точни в изразяването си и не предполагайте нищо, за да не накарате другия човек да се почувства зле.

Слънцето в Рак излиза от вашия зодиакален знак тази седмица. Затова се възползвайте от слънчевото присъствие и се опитайте да свършите колкото се може повече работа в професионалния си живот и в творческите си занимания. През следващата седмица може да се почувствате леко меланхолични, след като Слънцето премине в Лъв. Освен това Юнона в Рак прави седмицата чудесна за общуване с половинката ви. Само се уверете, че и двамата сте на едно и също мнение. В противен случай Юнона в противоположност на Плутон може скоро да доведе до разбиване на сърцето.

През тази седмица ще бъдете доста интроспективни и затворени в себе си, повече от обикновено. Не се насилвайте да действате в разрез с това или да позволявате на натиска на връстниците да ви объркат в общуването. Тази положителна енергия също така подпомага интуицията ви по това време. Ще пропуснете прозореца на възможностите, ако си позволите да се разсеете.