След като преминахме през сезона на Водолея, то сезонът на Рибите (от 18 февруари до 20 март) чука на вратата. Емоционалната интелигентност на Рибите, които са променлив воден зодиакален знак, може да ни помогне да преодолеем странната пропаст между зимата и пролетта. Advertisement

За щастие, Рибите могат да ви накарат да се почувствате истински чути и обектът на тяхната обсесия - приоритетен. Сега сме във времето на водните "бебета", така че пуснете "Нирвана", грабнете няколко носни кърпички и се пригответе да пазарувате подаръци за най-манипулативния уязвим знак на зодиака.

Най-добрите подаръци за Риби трябва да им дават много от това, което искат, и малко от това, което е добро за тях. Като воден знак, управляван от планетата на Нептун, бога на морето, и символизиран от две риби - едната плува срещу течението, а другата - по течението, бебетата Риби ще ви разплачат и понякога ще се държат по-двусмислено от Близнаците. Продължавайте да се съобразявате и не забравяйте всички причини, поради които се радвате, че пазарувате за Рибите в живота си: Това е знакът, който е склонен към романтика - истинска романтика, без повърхностната игра на Везните - и е единственият човек на Земята, който може да ви разкаже за своя "безумен сън снощи" и да го направи интересен.

Рибите ще застанат на ваша страна (ако им се иска) и винаги ще бъдат първите, които ще кажат "Обичам те". Те са мечтатели, свръхмислители и знаци, достойни за бижута, мода и луксозни лакомства, които ги уверяват във вашата привързаност.

Соли

Снимка: Market.dir.bg

Купи Ах, ваната. Рибите са буквално в стихията си във ваната и ако им подарите нови соли за вана и хитроумна поставка за дюшек за избраната от тях напитка - независимо дали е вино или бира - ще им помогнете да подобрят един от любимите си ритуали. Позволете си малко удоволствие вечерта - насладете се на топла вана с добавка на пенлива топка за баня от линията Sexy на Obsessive.

Поддържайте уюта им

Снимка: Market.dir.bg

Купи Рибите са малки рибки-мечтателки, затова едва ли има по-подходящ подарък от този колаж за снимки, в който могат да запечатат вълшебни моменти и винаги когато ги погледнат, да се връщат към тях.

Електрическа термофорна възглавница

Снимка: Market.dir.bg

Купи Ако наистина искате да накарате Рибите в живота си да се чувстват обичани и успокоени, тази възглавница възпроизвежда усещането за истинска прегръдка (да, наистина).

Домашни пухкави чехли с апликация в сиво

Снимка: Market.dir.bg

Купи Уютни. ✔️

Симпатични. ✔️

Сиви. ✔️

Това описва напълно домашните чехли с декорация авокадо.

Комплект домино за сън и чорапи

Снимка: Market.dir.bg

Купи Приятелят ви най-вероятно е слушател 10/10, така че очевидно той е първият човек, към когото се обръщате, когато имате лична криза. Но оказването на подкрепа на толкова много приятели може да бъде изтощително, ето защо приятелят ви от зодия Риби се нуждае от тази маска за очи, която да му помогне да си почине.

Дамска филцова барета

Снимка: Market.dir.bg

Купи Рибите често изглеждат сякаш нямат връзка с реалността, което допринася за общата им загадъчна аура. Позволете им да се потопят в нея с тази очарователна барета.

Маска за лице с мед от манука

Снимка: Market.dir.bg

Купи Не може да има по-добра грижа за себе си от маска за лице. Самата маска е насочена към различни проблеми на кожата, така че ще осигурите на Рибите всичко необходимо за здрава кожа. Нанесете тънък слой от продукта върху добре почистени и подсушени лице и шия. Оставете маската да подейства (да се абсорбира) от 15 до 30 мин., в зависимост от типа кожа. За да премахнете остатъка, внимателно избършете с влажна кърпа с движения нагоре. Използвайте веднъж или два пъти седмично.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Снимка: Market.dir.bg