Вероятно познавате хора, които са откровено груби. Или пък такива, които обичат да клюкарстват. А след това има и завистливи хора. Но ако съберете всички тези неблагоприятни черти заедно, ще получите един много коравосърдечeн човек. Те ще ви отрежат с една забележка, ако се почувстват застрашени (може би за това как косата ви е изглеждала по-добре преди подстригването). Ако ви е омръзнало от хапливите им забележки, може би ще ви е интересно да научите, че за това може да е виновен техният хороскопски знак. Прочетете нататък, за да видите шестте най-коравосърдечни зодиакални знака.

Рак 

Може би ще се изненадате, че Ракът е в този списък; все пак той е известен с това, че е мил и отдаден на семейството и приятелите си. Но ако обидите някой от тях, внимавайте. Раците са един от най-чувствителните зодиакални знаци, което може да ги накара да бъдат доста заядливи, ако се почувстват обидени. Разбира се, те няма да ви кажат нищо в очите, защото са известни с това, че избягват конфликти. Но ще бъдат пасивно-агресивни и няма да се притесняват да говорят зад гърба ви. Една от причините за това е, че Раците са склонни да живеят в миналото. Те се взират в провалени приятелства и бивши и няма да се поколебаят да кажат на някого как се чувстват в действителност по отношение на тази обида, която пазят.

Стрелец

Стрелците са животът на партито. Но те имат и по-тъмна страна. Макар и често да са известни като едни от най-веселите зодиакални знаци, тъй като са управлявани от Юпитер, Стрелците могат да имат и злобни черти. Той е "безразсъден, груб, рязък и дързък, като неговият начин на общуване може да бъде много обиден за другите. Те ще ви кажат точно това, което мислят, без да се замислят за последствията. Този знак е и доста горд, така че ако някой ги обиди (което е изненадващо лесно да се случи), егото им не може да го понесе. Те ще отвърнат на удара с отмъстителна забележка.

Овен 

Овните са родени лидери, но ако някой им се изпречи на пътя, те ще се държат враждебно. Овните са представяни като детето на зодиака, тъй като са първият зодиакален знак, което може да ги накара да изпадат в истерия и да бъдат грубияни, ако егото им не е задоволено. Всяко съревнование с Овена може да ви подготви за техните горчиви и злобни дитирамби. Най-добрият начин да държите настрана техните хапливи изрази е да им позволите да командват. Но за щастие, дори и да избухнат, гневът им не трае дълго.

Лъв

Подобно на Овена, Лъвът копнее да бъде най-добрият от най-добрите и в центъра на вниманието. Външно тези забавни екстроверти са мили, любящи, съпричастни и приятни. Този огнен знак има горещ темперамент, който се отприщва, когато смятат, че са били ощетени (не случайно са изобразени с лъв). Докато не предадете Лъва или не се опитате да откраднете светлината на прожекторите му, той ще бъде любезен. Но щом ги разстроите... това е друга история.

Близнаци 

Близнаците са невероятни в общуването. Те могат да говорят с часове за всичко и могат да завържат разговор с всеки на партито. Но те също така много обичат да клюкарстват. Ще разкажат история за раздялата на приятел и дори могат да разкрият дълбоката ви семейна тайна, ако смятат, че това ще забавлява другите. Близнаците са символизирани от Близнаците, така че те са известни с това, че имат две различни страни на личността си. Те са приятни, когато ви харесват, но бързо ще ви забият нож, ако са се почувствали обидени. А с огромния кръг от приятели, които Близнаците обикновено имат, може да се окаже твърде лесно да се разбере погрешно казаното от тях. Вероятно е най-добре да не разкривате твърде много пред този знак.

Скорпион

Този мистериозен знак, символизиран от скорпиона, може да стане доста неприятен, особено по време на раздяла, независимо дали с приятел или с друг човек. Това е така, защото те са управлявани от Марс, планетата на войната, и Плутон, планетата на крайностите и господството. Не очаквайте от Скорпиона да промени поведението си. Като неподвижен знак те са упорити, противопоставят се на промените и имат проблеми да продължат напред.