Настроението на някои хора може да се промени във всеки един момент. В единия се усмихват, а в следващия ви крещят без обяснение за това. Често тези хора могат да бъдат и изключително чувствителни. При тях е трудно да се предвиди какво ще последва. Ако някога сте се чудили защо настроението на някои хора изглежда по-непостоянно от това на други, отговорът може да е изписан в звездите.

Дева

Девите са известни с това, че са аналитични, което означава, че много пъти ще проучат дадена ситуация и ще се разстроят, но хората около тях няма да разберат какво ги притеснява. Капризното поведение на този земен знак се дължи на начина, по който осъзнава всичко и по-точно на порочните. След като решат, че нещо не е наред, те ще го изтъкват, което ще кара другите да се чудят как така бързо се е променило душевното им състояние.

Везни

Ако Везните смятат, че някой е направил нещо нередно, този въздушен знак не се страхува да му каже как се чувства. Ако не сте съгласни с тях, очаквайте аргументиран спор с добре проучени детайли по темата. В сърцето си обаче те са миротворци, така че са предимно кротки.

Овен

Тъй като Овенът е първият зодиакален знак, той се смята за "бебето" и може да е склонен към изблици на гняв и да е доста невъзможно да бъде успокоен. Те не се справят много добре с емоциите си и са доста упорити, когато знаят какво искат. Тези родени лидери могат да изглеждат властни и напрегнати, когато не постигнат своето. Трудно е да се знае какво ще ги накара да се ядосат, затова много пъти хората ходят на пръсти около Овните, за да се опитат да ги направят щастливи.

Скорпион

Скорпионите са известни с това, че са прекалено загадъчни. Те пазят обидата дълбоко в себе си и често се отдръпват от тези, които са ги наранили по един или друг начин.

Риби

Рибите действат като гъби, които попиват енергията на другите хора. Така че, ако някой около тях е емоционален, вероятно и те ще станат такива. Хората от този зодиакален знак са пасивно-агресивни по отношение на настроенията си. И макар че може да си мислят, че не е толкова очевидно, всеки знае кога започват да се разстройват. Рибите също така умеят да играят ролята на жертва, което се превръща в самоунищожително поведение и ненужно страдание.

Рак

Раците винаги са в хиперемоционално състояние, защото знакът се управлява от Луната. Това означава, че на всеки няколко дни Ракът е в напълно различно настроение. Тъй като той е първият воден знак, изпитва всяка една емоция. Настроенията им са всеобхватни и ако сте около тях твърде дълго, вие също ще попиете техните настроения. Но това не означава, че трябва да избягвате този знак. Понякога те ще бъдат свръхфокусирани върху това да ви бъдат добри приятели и членове на семейството, а когато Ракът се научи да контролира емоциите си, ще бъде по-малко непостоянен.