Нека бъдем реалисти: някои хора са малко по-консервативни по отношение на финансите си от други. Може би са малко по-скромни поради необходимост или предпочитат да не харчат пари за другите. Но замисляли ли сте се дали има причина някой да е по-малко склонен да плати сметката? Може това да зависи от астролигичния им знак. Ето и кои са те.

Рак

Раците са известни с това, че са домошари. Поради това този знак често предпочита да се завие и да вземе хубава книга, отколкото да излезе навън и да харчи пари за каквото и да било.

Козирог

Въпреки че може да си мислите, че Козирозите ще искат да харчат пари, защото ценят хубавите неща в живота, може да се окаже точно обратното. Амбициозният, делови Козирог има сериозно отношение към парите.

Риби

Рибите нямат пари за пръскане, просто защото вероятно вече са ги похарчили за партита или понякога за добри каузи! Тъй като този състрадателен знак често прави дарения за благотворителни каузи, понякога може да се окаже, че превишават лимита по сметките си.

Дева

Девите никога да не биха се нарекли скъперници, те са пестеливи и скромни. Освен това могат да бъдат изключително фокусирани върху финансите си, като са склонни да водят електронни таблици и да броят всяка стотинка.

Скорпион

Скорпионите са пословично потайни, което може да ги накара да пазят финансите си в тайна дори от близки приятели и семейство. Скорпионите могат да харчат пари за себе си, но тъй като предпочитат да пътуват сами, те не обичат пътуванията с приятели, когато трябва да харчат пари за другите. Въпреки че могат да плащат за себе си, те предпочитат да го правят само за неща от първа необходимост, за да могат да спестят пари за бъдещето.

Телец

Телецът е знакът номер едно, за който трябва да внимавате, ако искате да разделите сметката, защото е твърде вероятно да платите вие всичко. Телецът е недоверчив към всеки, който го убеждава да се раздели с парите си и вероятно все още си спомня, че му дължите 20 лева отпреди три години. Ако ги поканите на вечеря в нов ресторант, те ще си поръчат обилно храна, но може мистериозно да изчезнат, когато дойде време за сметката.