Търсите вдъхновение и мотивация? Тези известни цитати ще ви дадат нужния тласък в зависимост от астрологичния ви знак. Според астролога Ребека Фарар слънцето в нашите карти е това, което ни привлича към определени неща. "Подобно на слънцето в небето, то ни показва какво ни огрява и ни държи в гравитационното ни привличане, готови да се изправим пред света", обяснява тя. Следващите вдъхновяващи цитати могат да ви помогнат да се съсредоточите върху това, което е наистина важно за вас и да ви насочат в правилната посока.

Овен

"Не можеш просто да седиш и да чакаш хората да ти подарят златната мечта. Трябва да излезете и да си я заслужите." - Диана Рос

Основната грижа на огнения Овен е да открие целта на живота си и да изживее неговия смисъл, казва Фарар. Хората, родени под този знак, включително Лейди Гага, Елтън Джон и Марая Кери, могат да намерят вдъхновение в този цитат. Той се харесва на енергията и ентусиазма на Овните, което ги карат не само да следват мечтите си, но и да ги сбъдват.

Телец

"За мен успехът е да имам десет пъпеша, нo да изям само горната половина на всяко едно тяхно парче" - Барбара Страйсънд

Телците могат да се чувстват вдъхновени, когато общуват с другите и се наслаждават на удоволствията от живота, отбелязва Фарар, ето защо думите на Барбaра Стрейзънд - самата тя Телец - ще резонират за родените под този знак. Да имаш повече от достатъчно. Това отговаря на желанието на Телеца за стабилност.

Близнаци

"Важното е да не спирате да задавате въпроси. Любопитството има своя собствена причина да съществува." - Алберт Айнщайн

Според Фарар любопитството на Близнаците ги мотивират. Този въздушен знак също така обича да държи възможностите си отворени, защото никога не се знае какво може да има там. Мерилин Монро, Кание Уест и бившият президент Джон Кенеди са Близнаци, които може би са намерили вдъхновение в думите на Айнщайн.

Рак

"Мога да правя неща, които ти не можеш. Ти можеш да правиш неща, които аз не мога. Заедно можем да направим велики неща." - Майка Тереза

Какво радва Рака най-много? Грижата за другите. Това е основният им мотив в живота и от него зависят всичките им взаимоотношения, независимо дали са дългосрочни или случайни. Този цитат от Майка Тереза би се харесал на Раците, включително на всестранно добрия Том Ханкс и може би дори на покойната принцеса Даяна, принцесата на народа. Емоционалната дълбочина и интуитивните умения на този воден знак ги правят особено умели в това да се уверят, че другите са щастливи и се чувстват комфортно и те ще направят всичко възможно, за да постигнат онези велики неща, за които споменава Майка Тереза. Не бива да ви изненадва, че Ракът е и един от най-надеждните знаци.

Лъв

"Само когато можеш да бъдеш изключително гъвкав и мек, можеш да бъдеш изключително твърд и силен." - Дзенска поговорка

"Лъвовете обичат будизма", казва Фарар. Тези творчески царе на джунглата, сред които са Дженифър Лопес и Барак Обама, са родени лидери, които притежават топли сърца и са подхранвани от своя огнен знак. Те винаги са нетърпеливи да научат нещо ново за света около тях.

Дева

"Повечето хора изразходват повече време и енергия, за да заобикалят проблемите, отколкото да се опитват да ги решат." - Хенри Форд

Ако самата мисъл за това ви разстройва, вероятно сте Дева. Фарар отбелязва, че хората, родени под този знак, са фокусирани върху решаването на проблеми и са много склонни да гледат критично на нещата. Това означава, че те не се страхуват да си изцапат ръцете, да положат труд и да намерят решения. Думите на Хенри Форд могат да мотивират Девите да направят точно това в живота си - незабавно.

Везни

"Ако човешката раса желае да преживее продължителен и неограничен период на материално благоденствие, тя трябва само да се държи мирно и да си помага взаимно." - Уинстън Чърчил

Миролюбивите хора, родени под въздушния знак Везни, са привърженици на справедливостта, равенството и честността. Везните ще направят всичко възможно, за да избегнат конфликти, а животът им се управлява от дълбоко желание за постигане на баланс. Цитатите, които насърчават мира, хармонията и просперитета, ще бъдат музика за техните уши.

Скорпион

"Ако преместите фокуса от себе си към другите и покажете загрижеността си към тях, това ще има незабавен ефект" - Далай Лама

Тези решителни лидери може да изглеждат хладни, но те са страстни същества, които не се страхуват да копаят дълбоко в мрака. Може би затова те толкова се страхуват да бъдат разкрити. Този цитат от Далай Лама ще вдъхнови родените под този воден знак да дадат най-доброто от себе си.

Стрелец

"Светът е пълен с вълшебни неща, които търпеливо чакат сетивата ни да се изострят." - Уилям Бътлър Йейтс

Родените под този знак, сред които Тейлър Суифт и Ники Минаж, са търсещи свободата души с жажда за пътешествия, които искат да изследват чудесата на света.

Козирог

"Някои неща са толкова сериозни, че трябва да им се смееш." - Нилс Бор

Фарар отбелязва, че много известни хора са родени под знака на Козирог, включително Кейт Мидълтън и Грета Тунберг. Отговорни и сериозни, Козирозите най-вероятно ще търсят поговорки, които потвърждават нуждата им от контрол.

Водолей

"Всеки нов час носи нови шансове за ново начало." - Мая Анджелоу

Оригиналност. Независимост. Завидна способност да виждаш безкрайните възможности в света. Това са чертите, които определят Водолея, както показват известните хора, родени под този знак - Опра Уинфри, Ед Шийран, Майкъл Джордан и Алиша Кийс.

Риби

"Музиката дава душа на вселената, криле на ума, полет на въображението и живот на всичко." - Платон

За никого не е тайна, че този водния знак е артистично и интуитивно същество. Сред известните Риби са Риана, Джъстин Бийбър , което осмисля връзката на знака с музиката. Вечните думи на Платон ще бъдат музика за ушите на Рибите.