Всички ние можем да разкажем за това как стресът от лош ден или просто събуждането от грешната страна на леглото ни превръща в яростно чудовище. Кой от нас не е избухвал срещу приятел, който не го е заслужавал, или не е проклинал друг шофьор в задръстването? Оказва се, че астрологията може да даде известна представа за това кои от нас са по-склонни да избухнат, отколкото други. Прочетете нататък, за да откриете петте зодиакални знака с най-лош темперамент.

Рак

Тъй като Раците са известни със своята емоционалност и чувствителност, пристъпите на ярост със сигурност не ни идват наум, когато си помислим за този знак. Но истината е, че те могат да имат лош темперамент. Ракът се управлява от Луната, а земните океани са тясно свързани с лунните цикли. Поради това емоциите на Рака могат да се променят толкова бързо, колкото и приливите и отливите. Това в крайна сметка означава, че те се борят да регулират това, което чувстват, и начина, по който реагират, което не винаги е идеално за другия човек.

Скорпион

Понякога Скорпионите могат да бъдат загадка за другите. Като воден знак техният лош нрав не е точно толкова експлозивен, колкото при огнените знаци. Вместо това те проявяват гнева си чрез манипулации и подмолни действия. Те са лесно раними, доста отмъстителни хора, които е малко вероятно да ви кажат в прав текст какво чувстват. Това може да доведе до доста остри конфликти в зависимост от ситуацията.

Лъв

Въпреки че Лъвът може да бъде животът и душата на партито, той често е и свадлив и отбранителен. Управлявани от Слънцето, Лъвовете са склонни да вярват, че са центърът на вселената и няма да отстъпят от конфронтация, ако системата им от убеждения бъде оспорена. Когато егото им е накърнено, те могат да проявят доста избухлив характер. Но най-често това е пламенна реакция, която прикрива скрити чувства на болка и несигурност. Въпреки че определено могат да се ядосват понякога, важно е да помним, че в основата си са меки души, така че има решение, което ще им помогне да регулират емоциите си. Обикновено ласкателството ще ги успокои и ще ги накара да се върнат към своята радостна, магнетична същност.

Дева

Макар че Девите са известни със своята загриженост, те могат да имат склонност към сприхавост в отношенията с близките си приятели и семейството. Този знак може да е тих в гнева си, но няма да е нужно много, за да стигне дотам.

Овен 

Не е тайна, че Овенът е огнен. А когато става въпрос за темперамента им, няма какво да ги сдържа. Овенът е главнокомандващ на експлозивните спорове и избухливостта. Този знак е ръководен от Марс, планетата на страстта и енергията, така че когато нещата вървят добре, те вървят наистина добре. Но когато нещата не вървят по план, Овенът ще се бори да контролира гнева си.