Макар да ни се иска да вярваме, че всички, с които контактуваме, са честни и почтени, това невинаги е така. Някои хора лъжат по презумпция, независимо дали става дума за нещо дребно, като например откъде са си купили якето, или за нещо по-значимо, като например с кого са прекарали нощта. Но независимо дали става дума за малки лъжи или за откровени измами, тези недискретности карат тези хора да изглеждат ненадеждни. Възможно е обаче за това да е виновен отчасти техният хороскоп. Прочетете нататък, за да откриете кои зодиакални знаци според астролозите са най-нечестни.

Риби

Този воден знак не иска да бъде нечестен, но в постоянния си стремеж да не обиди никого може да каже някоя лъжа. Поискайте от Рибите да излезете навън, когато се чувстват изморени, и те ще се престорят, че трябва да работят до късно, и ще се молят да не ги намерите да лежат на дивана. Тези хора, които искат да се харесат на хората, също така не могат да поемат отговорност, когато се объркат. Въпреки че Рибите могат да изглеждат мили и искрени, те могат да лъжат в близките си отношения, за да прикрият изневяра и да спечелят внимание.

Везни

За Везните са важни балансът и справедливостта. Те не са коварни, но няма да се поколебаят да бъдат малко подмолни, ако това е от полза за по-голямото добро. Ето защо те са толкова безупречни адвокати. Лъжите им ще текат като река, за да не наранят някого или просто за да запазят света в хармония. Понякога обаче могат да се увлекат малко.

Лъв 

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието, а когато не са, прибягват до безскрупулни средства, за да върнат вниманието към себе си. Тези лъвове лъжат, за да привлекат вниманието, и често дори не знаят, че го правят. Това поведение се дължи и на факта, че те са знакът на лъва. На Лъвовете им е присъщо да бъдат хитри и лукави.

Дева

Може би се чудите как земен знак като Девата попада в този списък, но именно перфекционистките им наклонности ги карат да бъдат нечестни. Те предпочитат да ви разкажат как са прекарали часове в приготвяне на вкусното ястие, отколкото да признаят, че не им е стигнало времето и са си поръчали храна за вкъщи. но ако Дева ви каже лъжа, може дори да не забележите. Те са родени с усет към детайлите, което прави техните лъжи и нечестност трудни за забелязване. И тъй като са толкова аналитични, всичко в това, което ви казват, ще се подреди и ще има смисъл.

Близнаци 

Близнаците не искат да лъжат, но понякога се увличат, когато са в стихията си и общуват. Те са толкова увлечени от еуфорията, която изпитват, когато всички слушат историите им, че започват да украсяват. Лъжите и измамите идват лесно при тези близнаци, чието виждане за реалността обикновено е замъглено. Тъй като им липсва самосъзнанието на другите знаци, Близнаците трудно разграничат фактите от измислиците. Ако този разговорлив знак не внимава, ще започне да вярва на собствените си неистини.

Скорпион

Скорпионите са известни с това, че са интензивни и мистериозни, и в резултат на това са най-самотният знак от зодиака. В много случаи това се подхранва от хитро поведение и измами. Управлявани от Плутон, Скорпионите са дълбоко свързани с тъмната си страна и са нечестни докрай. А когато действат измамно те няма да се чувстват виновни, ако лъжата "служи на собствената им цел".