Кой зодиакален знак е най-надежден? Кой е най-забавен? Открийте знака, който може да ви предложи най-доброто приятелство.

Овен

Овенът е знак, който желае противоположности в най-добрия си приятел. Овенът е открит, активен и понякога борбен знак, така че естествената му противоположност би била Везни. Двамата се учат на промяна и мир - и могат да се учат взаимно. Везните се борят с промяната, а Овенът не може да живее без нея. Овенът има нужда да култивира повече мир в живота си, а Везните се стремят да го запазят. Тъй като обаче Овенът и Везните имат противоположни качества, някои от тях могат да се окажат в твърде голямо противоречие помежду си. Ето защо Овенът и Водолеят често стават чудесни приятели: и двамата са движени от вълнение и неспокоен дух.

Телец

Телецът лесно губи главата си - или в облаците, или в своя нрав. Ето защо този знак се нуждае от човек, който може да му даде реална представа за ситуацията - например Дева. Обикновено Телецът е яростно лоялен и най-щастлив с честна Дева на бързо набиране тъй като оценява нейната истинност и практичност.Телецът завинаги ще оцени помощта на приятелите си Деви и ще им покаже голяма доброта в замяна.

Близнаци

Близнаците са знак, който най-добре си пасва със себеподобни. Те са жизнерадостни и търсят същата радост от живота у приятелите си. Близнаците предпочитат да общуват с други въздушни знаци - Водолей и други Близнаци, за да избегнат скуката и рутината. Близнакът е доволен, когато животът няма да остане същият, а ще бъде вълнуващ. Все пак не подценявайте Близнаците. Макар да са едни от най-добрите купонджии, те намират вълнение и удовлетворение и в интелектуалните дейности. Техният най-добър приятел трябва да може да бъде в крак с тях или дори да ги предизвиква на всички нива. Независимо дали приятелят ви е Лъв или Близнаци.

Рак

Ракът е друг знак, който обикновено създава приятели в рамките на собствената си група. Те се ценят и оценяват един друг и винаги ще се намерят в една стая. Емоционалният радар на Раците е изключителен, така че за тях е лесно да разберат с кого си пасват и с кого не. Ракът създава интересни връзки и с противоположния си знак - Козирога. И двамата ценят сигурността и стабилността, както и светостта на семейството. Тези два знака обаче са противоположни по някаква причина: Козирогът не е толкова чувствителен.

Лъв

Лъвът и Водолеят са два изключително харизматични зодиакални знака, така че е съвсем естествено да създадат силна връзка. Въпреки че понякога Лъвът може да намери приятеля си Водолей за малко отнесен, те са изключително лоялни. Смелият и симпатичен Лъв също така се възхищава на Водолея за неговия индивидуализъм и самочувствие.

Дева

Девите са много грижовен земен знак, затова обичат, когато могат да бъдат полезни на приятелите си, особено когато става въпрос за емоционална подкрепа. Девата има 10/10 за честност. Поради тази причина те са най-подходящи за приятели с чувствителния Рак и лоялния Телец. Тези знаци си пасват добре и по друга причина. Девите очакват да получат това, което дават, а тези знаци обикновено го постигат.

Везни

Везните са много мек знак и лесно се сприятеляват. Везните обичат да имат приятели, с които могат да се отпуснат и да бъдат себе си. Тъй като те са знак, отличаващ се с дипломатичност и откритост, могат да намерят по нещо добро във всеки от знаците. От време на време обаче Везните искат да бъдат поглезени за целия си труд. Те насочват своята вибрация на нужда от обожание, предпочитат фенове и затова ще се забавляват с всеки, който ще им каже колко са страхотни, като например любезен и милостив Телец. Това са най-големите ви страхове според зодиакалния ви знак.

Скорпион 

Скорпионите жадуват за дълбоки и трайни приятелства. Хората под този знак искат да познават приятелите си по-добре от всеки друг и приемат връзките си много сериозно. Тъй като Скорпионът е толкова страстен приятел, той е най-съвместим с тези, които споделят това качество. Скорпионът обикновено е най-щастлив с Риби като най-добър приятел. Рибите им позволяват да бъдат себе си и им показват как да се отпуснат. Рибите ще подкрепят Скорпиона, но също така ще отнемат част от неговата раздразнителност, което може да е добре.

Стрелец

Стрелецът е големият авантюрист. Затова се нуждае от спътници, които искат и са готови да поемат всичко. Ето защо Водолеят и Овенът са най-добрите приятели за този знак. Всички те са запалени авантюристи, които се вълнуват взаимно и насърчават всеки да прегърне живота и да поема рискове. Стрелците вероятное най-лекомислените от тримата.

Козирог

Козирогът има склонност да се разбира трудно с повечето хора. Вместо това те трябва да намерят някой, който да ги разбира и да е отворен към тях, и някой, който да ги научи да се отварят към себе си. Девата е най-близка до Козирога по отношение на това как гледа на света по много прагматичен начин. Козирогът също така оценява отдадеността на Девата. Козирозите са 10/10 за съвети и ангажираност. Въпреки това, ако Козирогът срещне човек, който твърде много прилича на него самия, те могат сериозно да се сбият. В този случай лекомислените, но любящи Риби биха били подходяща партия.

Водолей

Водолеят се отличава с висока степен на иновативност и случайно вдъхновение. Поради тази причина те обичат да общуват със знаци, които могат да оценят тяхната интелигентност и целеустременост. Лидери като Овена и Лъва обичат Водолеите заради способността им да определят тенденциите, а Близнаците и Рибите обожават хората с този знак заради тяхната креативност. Водолеите обичат да бъдат свободни и да се чувстват специални, така че те харесват водните знаци, които правят това с лекота.

Риби 

Рибите и Водолеят се разбират много добре, защото и двамата са склонни към свободолюбив дух. Те са закон сами за себе си. За другите знаци може да е трудно да разберат Рибите толкова дълбоко, колкото Водолея. Можете да сте сигурни, че една Риба няма да се сприятели толкова лесно с друга Риба.