Време е за нов приятел?

Приемането на нов домашен любимец в дома ви е огромно задължение. Домашните любимци имат характерни особености, точно както и хората, така че е важно да намерите този, който най-добре отговаря на вашия начин на живот, жилищно пространство и поведение.

Овен

Овните са склонни лесно да се отегчават и се нуждаят от спътник, който да отговаря на тяхната енергия. Те са нетърпеливи, динамични, бързи и конкурентни. Енергични и активни кучета, като далматинец, лабрадор ретривър, немска овчарка ще бъдат идеални за поддържане на Овена на крак.

Телец

Подобно на повечето котки, Телците обичат да се излежават и да се наслаждават на простите неща в живота. Двойката може да лежи заедно и да се наслаждава на топло място на слънчева светлина, докато подремва. Телците са известни с това, че са силни, надеждни, чувствени и креативни, точно като любимата ви котка.

Близнаци

Близнаците са разговорливи, експресивни и любопитни. Какво по-хубаво за този знак от животно, което говори в отговор? Птица, например папагал, може да бъде забавен довереник, с когото да споделяте идеи и думи, като същевременно поддържате интелектуалния интерес и на двама ви.

Рак

Раците са защитници, интуитивни, сантиментални и състрадателни. Те ценят домашния живот и уюта, така че едно пухкаво зайче ще накара този чувствителен знак да се чувства още по-уютно.

Лео

Въпреки че може да изглежда клиширано да се каже, че котка е за Лъвове, то определено има специална близост меджу тях. Лъвовете (знакът на Лъва) са драматични, общителни, огнени и самоуверени. Този знак канализира свирепата страна на котките, за разлика от Телеца, който подражава повече на чувствената страна.

Дева

Девите жадуват за ред и простота. Този лоялен, аналитичен и практичен знак ще се чувства добре с малък хамстер, тъй като Девите обичат да прекарват времето си сами. Лесни за почистване, невзискателни и изискващи малко внимание, хамстерите биха били идеалният домашен любимец за всяка Дева.

Везни

Везните са истински романтици. Двойка влюбени птици въплъщава сладостта и красотата на Везните.

Скорпион

Скорпионите често се свързват с рептилоидната ни страна и ни учат да се отървем от това, което вече не ни служи... урок от самия Скорпион. Всяко влечуго, скорпион или паяк може да отговори на интензивността на вашия вътрешен Скорпион.

Стрелец

Стрелецът е авантюрист, който обича разходките и престоя навън. Подобно на Овена, на този знак би му подхождало куче. Джак Ръсел териер, сибирско хъски или австралийска овчарка биха били чудесни партньори за походи.

Козирог

Този трудолюбив земен знак процъфтява благодарение на стабилността и рутината, така че един обикновен домашен любимец като морско свинче би бил чудесен партньор. Морското свинче е лесно за гледане, което го прави практичен избор за практичен знак. Те са сериозни, дисциплинирани и независими точно като Козирога.

Водолей

Водолеят е странна, забавна, оригинална и изобретателна личност, така че един нетрадиционен домашен любимец би съответствал на тяхната игрива личност. Едно миниатюрно прасенце би могло да добави свежест в живота на Водолея, от която той се нуждае, за да просперира. (Само имайте предвид, че повечето "миниатюрни" прасета не остават миниатюрни!)

Риби

Този воден знак, символизиран от риба, би се справил добре със собствен аквариум. Рибите са любвеобилни, съпричастни, мъдри и артистични. Подводният оазис би могъл да внесе нова перспектива и вдъхновение в живота им.