Може да се представяте за човек, който спазва правилата и никога не прави нищо нередно, но истината е, че има части от вас, които са опасни. И когато погледнем по-дълбоко в астрологията, става ясно най-опасното нещо във всеки зодиакален знак.

Всеки един човек има някаква опасност в себе си - лош характер, нужда от отмъщение, склонност към тормоз или може би пренебрегване на закона. И тъй като има опасни зодиакални знаци, най-добре е да определите кога е добър момент да ги оставите на мира или да рискувате да се опарите. Да бъдеш опасен невинаги е отрицателно качество, всъщност някои опасни неща са необходими за оцеляването - змийската отрова, тигровите зъби или говоренето за неща, които хората се страхуват да чуят. Не всяка опасност е очевидна, особено ако тя е емоционална. Ако сте имали разбито сърце от един и същи тип човек отново и отново и срещнете човек, който има много от същите качества, знаете, че той е опасност за вас. Ще рискувате ли, че този път нещата ще бъдат различни, или ще се обърнете и ще избягате в другата посока?

Ако интуицията ви подсказва, че някой представлява опасност за вас, дори това да ви се струва невъзможно, трябва да ѝ повярвате. Ако решите да пренебрегнете червените флагове и предупредителните знаци, трябва да поемете отговорност за това, че сте допуснали тази опасност в живота си. Всички ние сме опасни, но от вас зависи да решите дали това е опасност, с която можете да живеете.

Овен

Най-опасното нещо при Овните са неочакваните им емоционални изблици и импулсивността им. От всички зодиакални знаци Овните са тези, които е най-вероятно да извършат престъпление от страст. Когато се ядосат, те избухват и понякога не само думите им нараняват хората, а и действията им. Овните невинаги мислят, преди да действат, и могат да нанесат много щети, преди да се успокоят.

Телец

Най-опасното нещо при Телеца е неговата упоритост. Ако са решили нещо, е трудно да ги накараш да го променят или да направят компромис, което означава, че могат да влязат в ужасни спорове и караници с хората. Може да отнеме известно време, за да се разгневи напълно един Телец, но щом се разгневи, гневът му пламва до червено. Телецът има склонност да е много доминираща личност и ще направи почти всичко, за да постигне своето.

Близнаци

Най-опасното нещо при Близнаците е, че са ненадеждни и неорганизирани. Разбира се, вероятно няма да ви ограбят, но може да изгубят любимото ви колие, когато го вземат назаем, или да се изфукат с глоба за паркиране, докато не получат заповед за арест. Може да е опасно да се впуснете в разговор с Близнаци, когато нямате време, защото няма да има значение колко често проверявате времето на телефона си. Ако Близнаците искат да обсъдят нещо, те няма да забележат, че трябва да си тръгнете.

Рак

Най-опасното нещо за индивида Рак е неговата променливост на настроението. Ако ги нараните или ядосате и това ги засегне по определен начин, те ще реагират крайно остро. Ако имат и най-малката представа, че не сте уважили емоциите им, ще ви изключат от живота си толкова бързо, че дори няма да разберете. Емоциите им могат да ги завладеят и да ги накарат да бъдат нестабилни и ирационални.

Лъв

Най-опасното нещо за Лъва е тяхната пасивна агресивност. Те ще останат във връзки, които не са добри за тях, или ще правят неща, които са от сенчестата страна, ако смятат, че в крайна сметка ще им донесат полза. През по-голямата част от времето изглеждат силни и смели, но в тях има и една страна, която е несигурна, нуждаеща се и самотна. Те искат много внимание и ще манипулират другите, за да го получат.

Дева

Най-опасното нещо при Девите е техният маниер на управление. Ако искат да убият някого, вероятно това ще бъде перфектното убийство, защото ще проучат всеки детайл. По-вероятно е те да откраднат или да извършат измама, отколкото да убият някого. Въпреки това, ако подозирате Дева в някакво престъпление, знайте, че те са много способни да го извършат.

Везни

Най-опасното нещо при Везните е, че те са склонни да сдържат емоциите си и един ден да избухнат. Когато ги изгубят, внимавайте, защото не се знае на какво може да са способни - да откраднат огромни суми пари, да играят хазарт или да експериментират с незаконни вещества. Везните също така са способни да изпадат в страшни емоционални сривове и да казват на хората неща, които обикновено не биха казали.

Скорпион

Най-опасното нещо в Скорпиона е неговата нужда от отмъщение. На този знак не му идва наум да играе, когато става въпрос за отмъстителност. Те ще измислят перфектния план, а след това ще изчакат колкото време е необходимо, така че обектът на тяхното отмъщение да не разбере какво го е ударило. Скорпионите рядко забравят, когато някой ги е обидил, дори ако този човек се извини. Те са чувствителни, но това няма да им попречи да накарат някого да си плати за това, че ги е наранил.

Стрелец

Най-опасното нещо при Стрелците е колко откровени могат да бъдат. Стрелецът може да си мисли, че просто е честен, но изглежда не осъзнава вредата, която може да нанесе с думите си.

Козирог

Най-опасното нещо при Козирога е липсата на емпатия. Понякога Козирозите са студени и стиснати. Ако имате нужда някой да ви даде заем, не искайте това от Козирог, защото той ще ви изнесе лекция за това как никога не трябва да искате пари назаем, нито да ги давате на някого.

Водолей

Най-опасното нещо при Водолеите е тяхната неспособност да виждат голямата картина. Ако нещо или някой не може да им бъде полезен точно сега, то Водолеят не се интересува от него. Те са склонни да вземат решения, без да отчитат дългосрочните последици.

Риби

Най-опасното нещо при Рибите е тяхната склонност към пристрастяване. От алкохола, хазарта, наркотиците и болкоуспокояващите до храната, Рибите не обичат да се лишават от нищо и ако нещо им харесва, те ще се отдадат напълно на него. Думата "не" не е нещо, което те обичат да си казват, и внимавайте, ако някой друг се опита да задържи от тях нещо, което Рибите жадуват. Това бързо може да стане неприятно