Овенът е първият знак на Зодиака, така че този сезон се счита за първия знак на астрологичния календар. Вече сме усетили ефекта от сезона на Козирога, Водолея и Рибите. Как сезонът на Овена ще повлияе на останалата част от годината ви? Трябва да започнем да наблюдаваме истински разногласия; очаквайте спорове и крайни изказвания. По време на този транзит ще има заплахи и много, много лошо поведение.

Какво означава сезонът на Овена за вашия зодиакален знак?

Хороскопът за сезона на Овена ще стимулира във всеки зодиакален знак необходимостта да ръководи, да помага. Възможно е да се окажем по-ангажирани от всякога в проект, който сме обмисляли, но в който никога не сме се впускали. Това ще бъде сезонът на ангажираността, мозъчните атаки и целенасоченото изготвяне на планове благодарение на управляващата планета на Овена Марс - планетата на действието. И макар че може да ни се струва, че всичко това тече прекалено горещо, космическата сила, която е Овен, няма да ни остави на мира.

Ето вашето ръководство за сезона на Овена и как вашият зодиакален знак ще бъде повлиян от тази силна енергия на Овена.

Овен 

Това е вашият сезон и както е при всички сезони на Овена, ще се чувствате силни и събрани като бога на войната, на когото е кръстен вашият знак. Хората ще търсят отговори от вас, а в природата ви е да оказвате помощ. През това време приятелите и колегите ви ще се възползват от вашия ум и интелект; хората се доверяват на вашите идеи и мнения. Това е силен сезон за вас, Овни, и вие ще покажете на хората около вас колко брилянтни можете да бъдете.

Телец 

Когато Телецът е повлиян от Овена, нека просто кажем, че това е сезонът на партитата. Прекарали сте достатъчно време на тъмно - дали това се отнася до зимата или до някакво потиснато състояние на апатия, вече няма значение. Събудили сте се и сте готови за забавление. И не си мислете, че забавлението не може да доведе до нещо продуктивно. Във вашия случай със сигурност може. Очаквайте кралско забавление, последвано от повишение в работата.

Близнаци

Вие също ще усетите прилив на сила във вените си, но тъй като сте Близнаци, ще се съмнявате в нейното несъществуване. Това е вашият голям шанс, Близнаци; не е нужно да се съмнявате в това. Позволете си радостта, която ви очаква. Влиянието на Овена чука на вратата ви точно сега, така че не седете на дивана и не го игнорирайте от страх. Това е вашето време да блеснете, но трябва да си позволите да излезете напред. Вече няма време за съмнения и сурово самоосъждане, така че излезте навън и им позволете да ви видят.

Рак

Може да почувствате натрапчиво чувство на неудовлетвореност по време на сезона на Овена, Рак, и това всъщност може да е стимул за голяма промяна. Известно време сте избягвали промяната; тя е била в съзнанието ви и знаете, че нещата не могат да останат такива, каквито са били. След сезона на Рибите, Овенът ще ви даде този тласък в правилната посока. Възможно е да почувствате светкавична увереност в себе си - използвайте я и я използвайте в своя полза.

Лъв

Големите мечти винаги са били в основата на това, което ви кара да се вълнувате, Лъв, а сега, повече от всякога, ще искате да проявите тези големи мечти. Влиянието на енергията на Овена ще засили чувството ви за действие; времето за мечти свърши и сега е време за работа. Този сезон ще се съсредоточи върху това, което наистина искате и от което се нуждаете, а собственото ви естествено чувство за желание за постигане на целите ще ви отведе до тях. Така че, поставете си цел сега и не спирайте, докато не достигнете върха.

Дева 

Всичко е наред във вашия свят през сезона на Овена, Дево. Настъпва усещане за задоволство; вие самите трудно можете да го повярвате, но все пак то е налице: мир. По ирония на съдбата, когато богът на войната Овен транзитира във вашия свят, това има успокояващ ефект върху вас. Може би се чувствате по-уверени в изборите си и определено ще усетите духа на промяната. В този момент Овенът в живота ви може да ви донесе единствено яснота.

Везни

Никога не сте се чувствали комфортно по време на влиянието на Овена и този път това няма да се промени. Овенът разкрива най-лошото у вас, Везни, и вие ще го забележите. Ще се промените към по-добро, защото виждате в себе си човек с голям потенциал за добро, но Овенът ще извади на показ лошото и това е нещо, с което ще трябва да работите. Опитайте се да останете оптимистично настроени. Излезте от черупката си и направете на някого комплимент. Ще ви бъде приятно да бъдете любезни.

Скорпион

Овенът въздейства на Скорпиона като война и мир в едно енергично движение. При това внимание, Скорпионе: това ще извади наяве най-мрачните ви мисли. Внимавайте за депресия през това време, но също така се опитайте да избегнете да си изкарвате неудовлетворението върху невинни минувачи. Сега ще се чувствате по-враждебни от всякога. Разчитайте на духовността си, за да преминете към по-леки и щастливи дни.

Стрелец

Никога не сте имали проблем да приемете влиянието на колегите си от Огнените знаци и сега не е по-различно. Овенът пробужда вътрешния ви воин и въпреки че този вътрешен воин има склонност да мързелува, не и този път. Ще защитавате слабите и ще се борите с деспотичните. Ясно ще виждате доброто и злото и ще правите правилния избор как да постъпите. Светът се нуждае от вас сега, Стрелци - не ни пренебрегвайте!

Козирог

Ако преди сте се чувствали амбициозни и ориентирани към успеха, изчакайте да усетите силата на Овена върху тази ваша смела душа. Очаквайте по време на този транзит да бъдат създадени и да се работи по по-големи проекти и по-големи цели, Козирог. Ще бъдете разпалени и страстни за всичко, в което се включвате, да не говорим, че заразителният ви устрем ще се отрази продуктивно и на другите. Винаги сте били целеустремени, а с Овена, който ви подкрепя, на практика няма нещо, което да не можете да постигнете.

Водолей

По време на сезона на Овена, Водолей, ще се борите за доброто, просто защото е правилно - и е време. Както и да се отнася това за вас, предстои ви битка, за която сте добре подготвени и която ще спечелите. Това е добър сезон за вас, но разберете, че той няма да продължи дълго. Вземете каквото можете от свръхсилата на Овена, преди да е приключила.

Риби

Въпреки че Овенът е много различен от Рибите, двата знака са и много близо един до друг в Зодиака, което означава, че има кръстосани черти, които ще изпитате силно през този зодиакален сезон. Ще откриете, че няма да отстъпвате толкова лесно и че, ако трябва да кажете нещо, ще го направите. Комуникацията ще бъде по-лесна за вас през този период, така че казвайте това, което имате предвид, и имайте предвид това, което казвате, Риби. В този момент разполагате с ушите на хората, така че кажете нещо хубаво.