Според данните от скорошно проучване четири от звездните зодии се радват на доста активности в леглото. А и не само там...

Водолей

Според данните 52% от Водолеите признават, че правят секс по няколко пъти на месец. Това може да се отдаде на факта, че хората от този знак имат много широка дефиниция за това какво е или може да бъде сексът: мастурбация, симулация, секс и т.н.

Отвореният ум и емоционалната обективност са отличителни белези на тези неподвижни въздушни знаци, които често пъти са готови да приветстват странното и неочакваното в интимния си свят. Освен това някои от тях често поддържат здравословен списък от връзки в своята орбита.

Овен

Хората от зодия Овен са склонни да бъдат директни относно желанията си, което обяснява тяхното второ място; 50% от анкетираните представители на знака съобщават, че в рамките на един месец са правили "много секс". Благодарение на своята първична енергия и необуздан ентусиазъм, Овните са склонни да гледат на секса като на спорт, а не като на чувствено сливане на души. Без да включват емоции, сексът се превръща в чудесен начин да горят калории.

Дева

Не позволявайте някой да ви заблуди, Девите са едни от най-откачените хора. Управители на шести дом на ритуала и служенето, те гледат на секса като на ежедневна нужда. Като знак, стараещ се да удовлетвори другите, това ги прави отлични, ако не и супер експериментални сексуални партньори. Управляван от Меркурий и свързан със земята, сексуалният акт ги изважда от непрестанната работа на ума и ги вкарва в ритъма на тялото.

Козирог

Козирогът е на четвърто място в тази своеобразна класация, като 31% от представителите на зодията признават, че се съвкупляват няколко пъти на месец. Козирогът е кардинален земен знак, което означава, че те не се колебаят да заявят нуждите си и/или да започнат плът. Това е знакът, който иска да докара нещата винаги до същинския край. Фактът и че обичат да правят повторения, за да се усъвършенстват, ги прави едни от най-желаните партньори.