Телец

Стабилността е от първостепенно значение за Телците. Внимателна към харченето, тази зодия си позволява да задоволява капризите си само в условията на пълна финансова сигурност. Оценявайки сигурността и увереността в бъдещето, Телецът разумно инвестира пари в недвижими имоти - най-често именно тези представители на зодиакалния кръг имат апартаменти и дачи, закупени предварително.

Дева

Девите, известни със своята педантичност и практичност, внимателно обмислят всяко свое действие по отношение на разходите. Въпреки вродената си щедрост, те не забравят начините да спестят пари, с право не искат да помагат на другите в ущърб на себе си. Традиционно Девите се считат за истински ценители на марките и любители на лукса, но въпреки това подходът им към управлението на парите е доста строг.

Козирог

Никой не се наслаждава да гледа как банковите му сметки растат толкова, колкото Козирогът. Със силна трудова етика от детството, тази зодия е фокусирана върху собствената си кариера и успешна себереализация, което ги улеснява в натрупването на богатство. Козирозите знаят кога да спрат и да запазят финансовата си възглавница, пренебрегвайки моментното удоволствие от покупката.

Водолей

Извънредното мислене помага на Водолея да намери оригинални начини за спестяване на пари. Без особени усилия този зодиакален знак може да съчетава работа и забавление и следователно не изпитва нужда да харчи новоспечелени средства, за да получи дългоочакваното емоционално удовлетворение. Понякога околните на безгрижния Водолей се объркват от умението му да пести пари дори и в най-финансово нестабилния период.