Телец

Сред астролозите Телците са известни със своята надеждност и желание да осигурят комфорт на партньора си на всяка цена. Като грижовен защитник и най-верният приятел на любим човек, Телецът винаги е готов за сериозно обсъждане на проблемите, вместо да бяга от тях като тийнейджър. Всеки, който е влязъл във връзка с Телец, ще бъде невероятен късметлия да намери такъв чувствителен и внимателен човек наблизо.

Рак

Грижовният емпат, управляван от Луната - известен още като Рак - има удивителен природен талант да повдига духа на другите. Майсторски разчитащи емоциите на другите, Раците лесно разбират кога е моментът да проявят грижа, като същевременно правят всичко възможно партньорът им да се чувства най-обичан. Както в личната, така и в професионалната сфера, Ракът е в състояние да създаде ефективно сътрудничество без особени затруднения.

Дева

Кой се стреми към върхови постижения и се отличава с мотивация повече от перфекционистката Дева? Знаейки от собствения си опит колко важни са вдъхновението и високото представяне за себереализацията, Девите ще насърчават партньора си в периоди на емоционален и физически упадък. В същото време Девите, които са амбициозни и съсредоточени върху индивидуалния успех, никога няма да пречат на колегите си - напротив, те ще намерят точните думи на подкрепа навреме.

Везни

Миротворците Везни дават приоритет на хармонията и справедливостта в любовните отношения, така че е доста трудно да се карате с тях, но можете да създадете доверен съюз без титанични усилия. Тяхната грижовна и услужлива природа както в личните, така и в работните взаимоотношения, прави Везните истински професионалисти в решаването на проблеми и създаването на благоприятна среда в обществото.

Козирог

Традиционно тази зодия се смята за силна личност, готова да се изправи пред всякакви трудности и преодоляването им. Ето защо след първата кавга в една връзка Козирозите няма да бъдат разочаровани нито от себе си, нито от партньора си и няма да тръгнат да търсят нов. Вместо такъв инфантилен акт, те ще организират двучасов откровен разговор с любимия човек, така че в този съюз да не остане нито грам недоразумение и скрити претенции, или ще предложат да се свържете със семеен психолог.

Риби

Хората, родени под знака Риби, са невероятно разбиращи в отношенията си с партньора. На върха на пирамидата те винаги слагат щастието и спокойствието на другите, а не личния интерес. В любовта Рибите са тези, които първи създават сигурно пространство като искат партньорът им да бъде максимално открит и честен, без да се ограничава в думите и истинските желания.