Нуждаете се от малък тласък? Използвайте цвета на зодиакалния си знак за допълнителна мотивация, вдъхновение и добро настроение.

Всеки от нас има нещо, което му дава допълнителна увереност, за да излезе навън и да завладее света. Често това е специално облекло или талисман, който според нас ни дава малък тласък, когато ни предстои важно интервю за работа или първа среща, на която трябва да направим впечатление. Астрологията може да ви помогне да направите още една крачка напред в тази идея: Всеки зодиакален знак има силен цвят, който може да му помогне да покаже най-доброто от себе си.

Овен: Червено

Голям, смел и отговорен, Овенът се чувства най-силен от червения цвят. Овенът се управлява от планетата Марс, която в медицинската астрология отговаря за надбъбречните жлези и кръвта, наред с други неща. Така че червеното е идеалният цвят за Овена, тъй като олицетворява способността му да реагира добре в ситуации на високо напрежение и да се наслаждава на адреналина, който идва с приключенията.

Телец: Зелено

Телецът е земен знак и като такъв е дълбоко свързан със зеления цвят. Зеленото е чудесно за вдъхновяване на Телеца да се възползва от вродения си просперитет и дарбата си да създава изобилие. Подобно на зелена, пищна гора, Телецът е богат на живот и великолепие. Заобикалящата ги среда трябва да представя и подсилва тази концепция, за да се чувстват като у дома си и да споделят тази красота с другите. От прекрасни стайни растения до луксозен нефритен камък - зеленият цвят ще помогне на Телеца да изглежда и да се чувства по най-добрия начин.

Близнаци: Жълто

Яркият интелект и лъчезарната личност на Близнаците се превеждат в жълт цвят. Подобно на жужаща пчела, този знак е енергичен и винаги в движение, както по душа, така и по тяло. Близнаците представляват любопитството на малкото дете, което научава нови неща. Разчитайте на искрящото жълто да ви вдъхновява и съживява, особено в творчески пространства като домашно студио или работни помещения като офис кабинет. Цветът на вашия зодиакален знак може да преобрази безвкусното обкръжение с прости допълнения като слънчогледи и жълти картини за стена.

Рак: Сребро

Управляван от Луната, Ракът е много чувствителен и грижовен зодиакален знак, който винаги жадува за връзка. Техният цвят на силата трябва да отразява тази лунна връзка. Сребристото наподобява цвета на луната, която постоянно се променя на нашето нощно небе. Точно както луната се променя, така и Ракът се променя. Прегръщането на този нюанс е начин да приемат себе си такива, каквито са. Докосването до сребристото може да им помогне да се почувстват спокойни и да си спомнят, че е нормално да имат емоции.

Лъв: Оранжево или златно

Лъвовете са управлявани от Слънцето и подобно на него често са харизматичен център на своята среда. Но не всеки Лъв е 100 % уверен в себе си през цялото време. Оранжевото или златното може да им помогне да подобрят настроението си в дните, в които не се чувстват по най-добрия начин. Тези цветове наистина представляват дарбата им да блестят като своя уникална същност и да привличат вниманието, без значение кой е наоколо. Лъвът може да използва оранжевото или златистото, за да ги вдъхнови да излязат от нежеланието си да заемат място в центъра на вниманието.

Дева: Кафяво

Друг земен знак, Девата е най-добре представена от кафявия цвят, като богатата, животворна почва под краката ни. Този трудолюбив знак може невинаги да получава признание за усилията си, но това никога не ги спира да дават всичко от себе си. Девата може да използва кафявото, за да се гордее с дълбочината и богатството на целодневната работа като например силни усилия във фитнеса или завършване на подробен проект. Здрави и надеждни, те се чувстват най-добре в зоната на дървените материали и естествените нюанси, като аксесоари и декорации.

Везни: Розово

Умереният темперамент на Везните се допълва най-добре от розовия цвят. Подобно на тях самите, розовото може да бъде меко и успокояващо. Везните могат да използват розовото, за да вдъхнат на другите същото чувство на лекота, когато става въпрос за разговори, които изискват разрешаване. Те са известни със своята отдаденост на партньорството и посредничеството, които този цвят може да подпомогне. Така че, ако знаете, че ви предстои тежък разговор с приятел или шеф, спортният цвят на силата ви може да помогне за намаляване на напрежението. Споделете меко, розово одеяло с приятеля си на дивана или вземете розова чаша с кафе на работна среща. Тази техника може да ви помогне да спечелите и повече пари, тъй като ще изгладите нещата по дипломатичен начин.

Скорпион: Черно

Много хора свързват тъмнината с нещастие или тъга, но този нюанс всъщност представлява неизвестността. Скрит, абстрактен и съзерцателен, Скорпионът се чувства по-комфортно в неизвестното от всеки друг зодиакален знак. Носенето на черно може да помогне на Скорпиона да се почувства малко по-стабилен в моменти на несигурност. Сенките са двусмислени, но приемането на тази двусмисленост всъщност прави Скорпиона по-силен. Поставете се в правилната душевна позиция за нервното интервю за работа, като носите черен аксесоар, например гривна.

Стрелец: Лилаво

В исторически план лилавото е рядък пигмент, който някога е бил изключителен за благородниците и кралските особи. Стрелецът се наслаждава на това царствено излъчване. Той трябва да носи лилаво при подготовката на презентация или публична изява, за да може то да предизвика у него ролята, за която е създаден: крал-философ.

Козирог: Сиво

Козирогът е страховит земен знак, който се съчетава със сивото - цвета на скалите и метала. Това е израз на тяхната уникална амбиция и решителна природа. Козирогът трябва да използва сивото като символ на далечните си цели. Използвайте този цвят, за да ви помогне да се мотивирате и да бъдете по-продуктивни, когато пътят пред вас изглежда плашещ.

Водолей: Синьо

Водолеят е въздушен знак, свързан с небето и синия цвят. Те трябва да носят синьо, когато желаят вдъхновение за следващия си иновативен проект. Използвайте цвета на зодиакалния си знак, за да си помогнете да преодолеете всякакви умствени пречки.

Риби: Светлозелено

Като воден знак, Рибите могат да бъдат нежни и адаптивни, но и силни. Светлозеленото напомня за подводните растения, които виреят при най-променливи условия. Рибите трябва да носят светлозеленото, когато трябва да се вкоренят в истинското си изражение, например когато посещават парти, където ще се сблъскат с много различни типове личности.