Намирането на сродна душа е нещо изключително специално, а астрологията може да ви помогне да научите повече за това коя е вашата сродна душа и кога ще я срещнете.

В началото може би невинаги ще осъзнаете, че сте я срещнали, но когато я опознаете по-добре и връзката ви укрепне, можете просто да разберете, че тя е нещо повече от партньор или любовник.

Сродните души издигат взаимоотношенията на съвсем ново ниво. Вместо просто романтика и обич, човекът, с когото трябва да бъдете завинаги, ви осигурява приятелство, щастие, общуване, увереност и много други неща. Когато сте със сродната си душа, сте напълно удовлетворени - а когато не сте с нея, искате да я накарате да се гордее с всичко, което правите.

Кога ще срещна сродната си душа според астрологията?

Някои хора срещат сродната си душа, когато са много млади и веднага разбират, че този човек не е като всички останали. В други случаи хората не ги срещат, докато не станат много по-възрастни, или пък може да осъзнаят, че след всички тези години най-добрият им приятел или изгубената им любов през цялото време са били тяхната сродна душа.

Всички връзки имат своите възходи и падения, но това, което прави връзката с половинката ви различна, е, че можете да се върнете от нещо наистина грозно и все още да имате толкова много любов в сърцето си към тях. Хората, родени под някои зодиакални знаци, може и да не вярват в сродните души - или дори да не искат да намерят своите, но едно от най-хубавите неща за сродните души е, че те се появяват само когато сте готови за тях.

И когато в живота ви настъпи труден момент, те винаги са там, за да бъдат рамо, на което да поплачете, или някой, който да ви развесели. Кой знае? Може би ще срещнете своята по-рано, отколкото си мислите...

Ето на каква възраст ще срещнете сродната си душа според датата ви на раждане, зодиакалния знак и астрологията.

Овен: на 25 години

Овните срещат сродната си душа на около 25-годишна възраст - време, в което все още съзряват и се опитват да разберат себе си. Това е и решаващ момент за половинката им да ги види точно такива, каквито са. Овенът никога не крие истинската си същност от никого, но шансовете да бъде с тях в естествената им среда (да се забавляват, да преследват целите си и да се веселят) са доста големи и ще помогнат на всеки да ги опознае по-добре. Този етап от живота им ще бъде изцяло посветен на това да се наслаждават на настоящето, 30-те години ще бъдат посветени на това да се установят в рутина, която работи за тях и тяхната половинка.

Телец: 18 години

Телецът среща сродната си душа, когато е на 18 години. Очевидно е, че те все още са много млади, но има нещо вълнуващо в това да си млад и влюбен (да не говорим за сериозна романтика). Телецът не е задължително да знае дали тази връзка ще се развие донякъде. Но на възраст, когато всичко все още е загадка и приятелите ви са най-голямата част от живота ви, да имате сродна душа, която може да се свърже точно с това, през което преминават, е това, което искат най-много.

Близнаци: 19 години

Близнаците ще срещнат сродната си душа, когато са на около 19 години, но има голяма вероятност да не разберат, че са намерили сродната си душа до няколко години по-късно. Независимо дали ще го срещнат в колежа или навън с приятели, в този човек има нещо опияняващо. Те ще се сприятелят веднага и ще се чувстват така, сякаш винаги са се познавали. Близнаците определено няма да се чувстват комфортно да поемат ангажименти към когото и да било веднага (а възрастта им ще ги накара да се замислят), но дори и да изгубят връзка със сродната си душа за няколко години, тя винаги ще бъде в ума им, докато не се срещнат отново, когато и двамата са по-зрели.

Рак: 21 години

Раците мечтаят за истинската любов още от малки, ето защо не е изненада, че ще срещнат сродната си душа, когато са на 21 години. Те искат идеалната им връзка да бъде изпълнена с романтика и уважение - две неща, които са научили, че са най-важни още в ранна възраст. Ракът кара сродните души да изглеждат наивни и зрели едновременно. Държането за ръце и невинните целувки, както и способността да се говори за всичко, независимо колко е трудно, са неща, които хората, два пъти по-възрастни от тях, все още разбират, но те някак си ги правят да изглеждат толкова лесни.

Лъв: на 27 години

Лъвът ненавижда идеята да има сериозна връзка, докато първо не разбере какво иска от живота. Това може да отнеме известно време и определено ще има моменти, в които ще се чудят дали са взели добро решение да чакат, но в крайна сметка през това време те се превръщат в най-добрата възможна версия на себе си. Лъвът среща сродната си душа, когато е на около 27 години. Дотогава те вече знаят какво искат да правят в живота, на път са да си извоюват име и са достатъчно млади, за да почувстват любовта така, както биха я почувствали, ако бяха тийнейджъри. Възрастта няма особено значение за Лъва, стига да могат да кажат, че са се възползвали максимално от всички възможности, които имат в живота.

Дева: Може би никога

Девата чува за сродни души от хора, които са намерили своите, но винаги ѝ е било трудно да си представи, че ще намери своята собствена сродна душа. Колкото и да се стараят (или да не се стараят), те не могат да намерят връзката, която трябва да имат с някого, за да бъде той тяхна сродна душа. Дори и Девата никога да не намери своята романтична сродна душа, тя винаги ще има приятели, които чувства като сродни души. Те са изключение от правилото: не е необходимо да сте влюбени, за да имате сродна душа. Вместо това те изпълват живота си със смислени връзки, надявайки се, че ще намерят някой, който дори малко да се доближава до сродната душа.

Везни: на 20 години

Везните срещат сродната си душа на неловката възраст от 20 години, когато вече не са тийнейджъри, но и все още не са напълно възрастни. В живота им ще има много дисбаланс, което може да доведе до много търсене на отговори и на душевните им проблеми. Везните ще намерят сродната си душа в лицето на човек, който е най-добрият им приятел; човек, с когото могат да говорят часове наред и който ще ги накара да забравят всичко за известно време. Дори и нищо да не се случи между тях веднага, те винаги ще бъдат благодарни, че имат някой, който е толкова в час с тях, някой, който може да чете мислите им.

Скорпион: на 17 години

Скорпионът ще срещне сродната си душа, когато е на около 17 години. На тази възраст те все още са деца и не знаят какво да правят с този изблик на емоции, който изпитват. Може да не искат да признаят, че изпитват толкова силни чувства към някого на толкова млада възраст, но за тях е вълнуващо да имат сродна душа. Сродната душа на Скорпиона е някой, с когото са прекарали безброй лета и за когото, дори и да не са заедно, постоянно мислят. За разлика от други връзки, с които може да се сблъскат по-късно, тази винаги се чувства нова, затова е толкова важно да я запазят.

Стрелец: на 28 години

Стрелците обичат да бъдат свободни и самостоятелни, затова няма да срещнат сродната си душа, докато не навършат около 28 години. Те дори не искат да мислят за обвързване до средата на 20-те си години, така че е съвсем логично сродната им душа да се появи едва когато започват нов етап от живота си. Отначало може да им е трудно да приемат, че сродната им душа не се появява никъде, особено защото не са свикнали с тези нови чувства, но им дайте време и може просто да ви изненадат с това колко добре влизат в тази рутина. Стрелецът все още ще има нужда от своето пространство и свобода, но половинката му вече ще знае и разбира това.

Козирог: В началото на 30-те години

Козирогът има много резерви към сродните души като цяло. Дори само да споменете за сродни души в разговор, те вероятно ще извърнат очи към вас. Често се стремят към реалистични, зрели връзки, а сродните души им звучат детински. Козирогът най-вероятно ще срещне сродната си душа, когато е в началото на 30-те си години. Това е времето, в което те се учат да приемат и очакват изненади в живота, така че когато най-накрая срещнат сродната си душа, ще си помислят: "Защо не?". Харесва им идеята, че вече имат съвместен живот, преди да започнат сериозна връзка с някого, и ще искат да не бързат, за да се уверят, че си заслужава.

Водолей: 22 години

Водолеят не изглежда като човек, който се влюбва толкова бързо и на толкова млада възраст (говоря за 22 години), но връзките със сродни души са по-скоро свързани с общуването на по-дълбоко ниво с един човек, отколкото с някой друг, отколкото с романтиката. Те често нямат усещането, че хората ги разбират, но в момент, когато определено имат нужда от някой, който да ги изслуша и да ги обича независимо от всичко, сродната душа е точно това, от което се нуждаят. Водолеят и неговата сродна душа ще прекарат цяла нощ в разговори и сближаване, което само ще направи връзката им като приятели още по-силна. Водолеят държи на здравата основа, преди да се случи каквото и да било друго, затова трябва да не бързат, докато не се доверят, че означават толкова много за половинката си, колкото и те за него.

Риби: 19 години

Рибите обичат романтиката. Когато разказват историята за това как са се запознали, когато са били на 19 години, те ще накарат всичко да звучи като приказка. Влюбването на 19-годишна възраст ще бъде специално за тях, още повече че това е възраст, в която романтиката е от значение. Независимо дали започват нова глава в живота си или срещат нови хора, които ги карат да гледат на света по различен начин, тяхната сродна душа ще бъде просто още едно вълнуващо ново пътешествие, което ще започнат в живота си.