Някои зодиакални знаци се смятат за твърде упорити, като например Телецът и дори Козирогът. Други зодиакални знаци са твърде кокетни и неангажиращи, като Овен, Стрелец, Везни и дори Водолей.

И макар че всеки зодиакален знак има своите отрицателни черти, има един, който се смята за най-ненавиждания зодиакален знак - и това са Близнаците.

Защо хората мразят Близнаците?

Хората мразят Близнаци защото ги намират за плашещи и не могат да ги разберат. Разбира се, всеки знак има хейтъри и не се разбира с други знаци по свои собствени причини. Но по някаква причина, подобно на въпроса за топинга на пицата, всички са намерили общ враг в лицето на любителите на ананасовата пица. В този случай Близнаците са тъжният любител на ананасовата пица.

Често проблемите произтичат от склонността на Близнаците да бъдат непостоянни, както и прекалено ентусиазирани и много приказливи. Те лесно могат да изнервят другите, без да искат, но и без да се опитват да не го правят. Склонни са да бъдат постоянно заети и мразят да се задържат на едно място твърде дълго, като лесно се отегчават от ситуацията, което обикновено обижда околните, когато Близнаците просто стават и си тръгват заради скучната си компания.

Близнаците са знак, който обича да общува и да се занимава с всички. Те са неспокойни и никога не обичат да се обвързват за дълъг период от време. Това ги кара да изневеряват на партньорите си, когато са влезли във връзка, което явно създава големи причини да бъдат мразени. Никой не харесва измамник.

Когато им стане скучно, те са склонни да намерят разковничето си другаде. Това може да не е непременно с други хора, а чрез други дейности в живота им. Те се впускат в приключения или се забавляват сами и това е достатъчно удовлетворяващо за тях. Те не разчитат на компанията на приятели и близки толкова много, колкото повечето знаци са склонни да разчитат. Те са твърде нетърпеливи, за да чакат някой друг да се присъедини към техните дейности.

Символът на Близнаците е Близнаци. Това е добро изображение на двойствената им личност, която те изразяват пред другите. Те постоянно имат възходи и падения и винаги променят мнението си. В един момент могат да бъдат напълно щастливи, а в следващия да са гневни и мрачни. Това е още едно нещо, което обикновено отблъсква хората от общуване или приятелство с Близнаци. Трудно е да се понасят постоянните промени в настроението. Тези приливи и отливи в настроението винаги се отразяват на техните взаимоотношения и приятелства.

Работата е там, че Близнаците са склонни да бъдат много интригуващи и пристрастяващи хора. Другите често попадат в техния очарователен и харизматичен капан и в крайна сметка биват наранени, независимо дали Близнаците го правят умишлено или не.

Въпреки това ви препоръчваме да не съдите за човек по зодиакалния знак, когато се запознавате. Хората могат да имат един и същ слънчев знак, но да са коренно различни личности поради ред причини. Това означава, че е важно да не съдим и да не създаваме стереотипи за никого въз основа на зодиакалния му знак, а да опознаем всеки човек такъв, какъвто е.

ИЗБРАНО