Защо хората толкова много мразят Близнаците?

Те са един от най-нехаресваните зодиакални знаци, но защо хората харесват Близнаците?

Обратно в новината

Коментари - Защо хората толкова много мразят Близнаците? | Zodiac.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекалихте с това да показвате само лошото в зодиите. Животът ни не е лек, а и вие много негативистично отношение проявявате към зодиакалните знаци... Това ли е толкова важно?

Няма по-долни и самовлюбени същества от близнаците. Само който не им е сърбал по парата, може да има хубаво мнение за тях и разбира се те самите. В собствените си очи са нещо изключително, божествено, гениално, а са си най-обикновени гнусни лицемери с недостатъчно мозък, то и затова е бързата смяна на мнението им. Безскруполни, пробивни, готови да жертват всички за да им е на тях добре. Безплатен съвет ако имате и най-малки разногласия с един близнак, пригответе се за отмъщение, като че сте го клали. Най-много серийни убийци има измежду близнаците.

Няма по хубава зодия от близнаците. Другите ги мразят защото не могат да са като тях. Природно интелигентни и красиви, винаги се открояват в компанията. Просто не могат да не бъдат забелязани. Никога не им е скучно дори и да са на самотен остров. Абсолютно не вярно е твърдението, че са непостоянни и, че си сменят мнението. По скоро са влюбчиви но държат на връзката си и са с изградено мнение на базата на факти и собствени заключения. От друга страна са готови да чуят и друго мнение особено ако мога да научат нещо ново. Другите зодии са като една страна на монета, близнаците са цяла монета.

А и още нещо. Близнаците са много успешни. Не познавам неуспял близнак.

С две думи, Близнаците са хора с две лица ...Едно говорят,..друго правят ..Тоест, са зодия.. МРЪСНИК!!;) По далеч от такива ...;)

Нали са близнаци? Колко си прост, разбира се, че са с две лица, с две глави, две сърца накратко всичко по две, затова са умни, можещи, успяващи... Когато пишеш за някой нещо, мидли, ето това ви липсва на тези, които се дразните от умните близнаци, вие сте повърхностни и само плямпате и клюкарите, все другия е лош...

Интересно ми е другите зодии дали менят мнението си, настроенията си, дали нараняват или не. Само Близнака ще да е опасността в една връзка, приятелство или диспут. Другите зодии си ходят или само с ведрото настроение, или само начумерени, те никога не лъжат, никога не казват нещо, което да те засегне и не са харизматични. Във всеки човек има добро и лошо, въпрос на възпитание е какво ще направиш в дадена ситуация. Аз съм Близнак и цялата тази помия, изсипана върху всички представители на така наречената зодия, ме издразни много. Не мога да разбера кой гениален ум е сътворил написаното, но го съжалявам искрено, ако вярва в материала си. Хубав ден!

Ами това само доказва, че написаното в статията е вярно. Щом си се издразнил(а) от една статия, която е по-скоро любопитно-закачкива, отколкото сериозно-аналитична. Ама "близнаците си менят лесно анстроението" :)))

Не сте Близнак, няма как да напишете нещо умно или да разберете написаното. Цитата Ви в края на отговора няма връзка пък въобще с написаното. Издразних се на хейта, дразня се и на Вас. Не е закачливо, а обидно.

Не се притеснявайте! Всички останали зодии едни са повърхностни и нагли, други клюкари, и интересчии, трети невъзпитани и мързеливи... Ха нека не изреждам пороци, които други зодии притежават, те си знаят... По-умни интелигентни, и мъдри, успяващи във всяко начинание няма от близнаците... Никоя зодия не може да се сравнява с близнаците. Чудесни са! Този, който иска да унижи ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ, са комплексари и ограничени до безкрайност!!!

Менят, разбира се, лъжат , крадат, изнасилват... Бягайте далече от всички, умник, виж се първо себе си...

Бойко,Царя и Радев са близнаци.Изводите си направете сами.

Умни хора, това са близнаците...

Винаги внимавам с хора Близнаци, защото са много двулични и лицемерни. А усетят ли те, че си ги разбрал даже са агресивни и злобни.

Абсолютно! Два различни характера в едно тяло. И за агресивността съм съгласен. Даже не те и изслушват. То си знае неговото.

Emilia

точно близнака винаги изслушва, току виж отсреща човека казал нещо интересно и умно. Ако наистина е умно, могат да променят мнението си за дадено нещо, още повече че понякога близнака прибързва да си състави мнение

Защото с прости хора не си губят времето...

Два са повече от един и затова са умни и харизматични

Защото не си от тяхното ТЕСТО, с прости хора не се занимават...

Да, да, бягайте от близнаците, теа са двама и ще ви покажат накъде да бягате...

Съдиш по себе си...

Аз съм зодия Козирог. Мъжът ми е зодия Близнаци. Женени сме от 42 години. Разбираме се, макар да сме коренно различни. Истината не е толкова в зодиите. Истината е във възпитанието, търпеливостта и взаимното уважение.

Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.

Защото не държат на думата си. Сащото си менят мнението на всеки 5 минути. Ако сега ти се хили и те се радва, след малко ще реве и ще те анатемосва и обвинява за всички грехове на земята. Дразнещо любопитни и с голямо самочувствие за себе си без покритие. Имат се за големи любовчии и корифеи в леглото, а реално са пълни дървета. От опит го казвам след 6 месечна връзка с жена Близнак!!! Слава Богу че я разкарай!!! То не се траеше това чудо.

Мммм, хайде да затвърдим "гениалните "ти заключения в следствие на описаните от теб "наблюдения":аз пък чувам за мъжките Теленца от различни представителки на зодиака,че категорично нямат какво да предложат като разнообразен репертоар в леглото.Освен това сте малко бавнички в мисленето(не сте тъпи, а МУДНИ),доста сте инат и хич не ви харесва ако някой оспорва мнението ви по даден въпрос защото според вас ВИНАГИ сте прави.Жестове (каквито и да е)правите само докъто се борите за внимание,при това далеч не винаги то ви е нужно - просто сте си го наумили. Възможно ли е да речем ,Близначката да е била така неразумна да ти го каже? И сигурен ли си,че ти я разкара - звучи ми като да е обратното , а ;)