Фатална жена, която може да даде на мъжа щастие или да превърне живота му в ад. Това е представителката на зодия Скорпион. Как се проявява в ежедневието, на работа и в приятелството, как да се намери подход към нея, прочетете в следващите редове.

Общи характеристики на жена Скорпион

Тя има твърде сложен характер, за да бъде смятана за лесна плячка. Жената Скорпион знае как да поддържа интрига благодарение на своята уникалност и способност да постига всякакви цели. Такава жена се отличава със самоувереност, стремителност, силна енергия и характер. Тя е твърда, независима и непреклонна в решенията си, не приема забрани и условности, решителна е и много ефективна. Късметът я съпровожда и дори вроденото безпокойство не й пречи да постигне висоти в кариерата си и да завладее мъжете.

Положителни черти на характера на жена от зодия Скорпион:

- Тя се държи с достойнство, знае цената си.

- Използва систематично изчисление, знае как да претегля и обмисля детайлите.

Недостатъци на жената Скорпион:

- Имунитет към критика, обидчивост.

- Подозрителност и недоверие.

Какъв е темпераментът на жените Скорпион?

Те имат ярък темперамент, невероятна харизма и смелост. Нейната природа се проявява най-осезаемо в секса и работата. Тя е упорита, издръжлива, умна и умее да побеждава противниците си с помощта на хитрост, мъдрост и вродена интуиция, която безпогрешно й подсказва за слабостите на врага.

Жената Скорпион в ежедневието и в приятелството

Тя готви добре и поддържа чистотата в къщата, в която не всеки се допуска. Такава жена е много ефективна, непрекъснато усъвършенства себе си и света около нея - спортува, чете, пътува, общува с лидери на мнение, изучава модните тенденции. Жената Скорпион има златни ръце, тя рисува, шие и сглобява пъзели. Внимателно подбира аксесоарите за тоалетите си, дори често ги създава сама. С нея никога не е скучно, обича растения и животни и колекционира редки екземпляри.

Приятелите, които идват в къщата й, са заобиколени от грижа и внимание. Такава жена е безкористен приятел. Тя винаги ще каже истината и ще пази тайна, ще даде всичко от себе си и ще помогне в беда, но никога няма да прости предателството.

Кариера и здраве

Жената Скорпион се ражда с добър потенциал, но е твърде възприемчива и емоционална, което я прави уязвима и подкопава здравето ѝ. Тя се грижи за здравето си, редовно се подлага на прегледи и се поддържа в отлична форма с помощта на постиженията на медицината и козметиката.

Нейните уязвими зони са горните дихателни пътища, опорно-двигателния апарат, сърцето и кръвоносните съдове. Тежкият физически труд й е противопоказна, поради което може да изпадне в меланхолия. Най-подходящите професии за такава дама са финансист, застрахователен агент, психолог, хирург, както и всички професии, свързани с езотериката.

Влюбената жена Скорпион и съвместимостта й с други зодии

Всеки, който получи нейната взаимност, ще усети невероятната магия и сексуалност на жената Скорпион. Когато е влюбена, тя става по-игрива и съблазнителна. За нея е трудно да скрие чувствата си, като очаква уважение, интерес и страст от партньора си. Прекарва повече време с обекта на внимание, изучава неговия характер, навици и вкусове.

Тя се нуждае от смел, харизматичен и щедър партньор, който е успешен в кариерата си. Външният вид е важен за нея, затова тя обръща много внимание на собствения си външен вид, заради което и обича добре поддържаните мъже. За сексуални приключения жената Скорпион ще избере горещ любовник, но за семейството си се нуждае от сериозен, отговорен и спокоен партньор, който да се грижи за нея и бъдещите деца.

Съвместимост с други знаци

Кой е подходящ за жена Скорпион? Най-хармоничните двойки за жена Скорпион са с Рак и Риби, Телец и Козирог. По-добре е да не влизате във връзки с Везни, Лъв и Близнаци.

- Мъжът Овен бързо ще завладее тази жена със страст и щедрост, но му трябва издръжливост.

- Грижовен и стабилен, Телецът знае отлично от какво има нужда една жена, това е идеална двойка.

- Близнаците са пълната противоположност на Скорпиона. Добра причина за ярка романтика, но нищо повече.

- Мъжете Рак са лоялни, подкрепящи и разбиращи страстната природа на жената Скорпион. Тези двамата биха били перфектен отбор.

- Отношенията с Лъва са изпълнени със страст, но инициативата трябва да бъде на мъжа. Той не трябва да се състезава за власт.

- Връзката с Дева ще бъде стабилна, но партньорът трябва по-малко да критикува и трябва да стане по-искрен.

- Разбирателство с мъж Везни е малко вероятно, тъй като той не обича да решава пъзели и предизвиква ревност с лекомислието си.

- Двама Скорпиони са взрив от емоции, а не хармония на душите. Те не трябва да се сближават, ще се уморят от битката.

- Страстният Стрелец е в състояние да предизвика реципрочни чувства у жената, но не е постоянен.

- Козирогът ще даде стабилност, но трябва да държи инстинктите си за притежание под контрол.

- Тези двамата говорят различни езици, тъй като мъжът Водолей живее с главата си, а не със сърцето си. На връзката й липсва дълбочина.

- Много хармонична и искрена двойка с Риби. Един мъж ще намери ключа към сърцето на мистериозна дама и ще разкрие нейните тайни.