Харизматични, енергични и ярки, жените Стрелец знаят как да съблазняват и да се грижат за околните. Защо тези огнени дами имат толкова много фенове, с кого им е по-добре в любовта, кариерата и приятелството? Астролозите Прем Кумар Шарма, Мониша Холмс и Сара Скуп разгадаха тайните на представителите на тази зодия.

Общи характеристики на жената Стрелец

Те учат нещо през цялото време, водени са от желанието да променят света към по-добро, имат огромен кръг от приятели. За да се сближите с жена Стрелец, трябва да знаете нейните силни и слаби страни.

Какъв е характерът на жените Стрелец?

Отличава се с късмет и постоянство. Ако реши да направи нещо, със сигурност ще постигне целта си в кариерата или в живота си. Тя има тънко чувство за хумор, обича да приема гости, винаги е в добро настроение, добродушна и мила. Творческа и талантлива жената Стрелец винаги бърза, живее според собствените си принципи и не приема никакви ограничения.

Най-добрите й черти на характера:

- Любопитна, уважителна, чувствителна.

- Съблазнителна, искрена.

- Вярна, благоговейна и привързана.

Тя също има своите недостатъци:

- Твърде пряма, необуздана.

- Тя може да флиртува просто така, без да мисли за чувствата на партньора си.

- Прекалено емоционална, поради което действа необмислено.

- Липсват й точност и такт. Трябва да работите върху търпението, постоянството и чувството за отговорност към хората около вас.

Жената Стрелец в ежедневието и в приятелството

Общителните и предприемчиви жени Стрелец са винаги готови на всичко. Може би това са най-добрите приятели според хороскопа. Те се радват на гости, обичат да дават подаръци и искрено се интересуват от живота на близките си, не се обезсърчават и винаги ще подкрепят другите.

Жената Стрелец умее да готви вкусно, като постоянно търси нови ястия и изпробва нови кухни. Тя поддържа къщата в ред, създава живот с характерната си неудържима енергия. Не обича рутината, но определено ще измие прозорците и ще пере килимите, защото това я успокоява. Тя обича да се движи, да обновява дома си и да прави ремонти, за да направи дома си удобен и модерен.

Кариера и здраве на жената Стрелец

За да постигне успех и удовлетворение, тя определено се нуждае от нещо, което обича. Тогава жената Стрелец ще работи извънредно, изкачвайки се по кариерната стълбица. По-добре е да търси вдъхновение в следните области на дейност:

- Психолог, обучител, учител.

- Водач, туристически агент.

- Говорител, лектор, журналист.

Няма да й навреди редовно да посещава масажист, тъй като жената Стрелец има здравословни проблеми поради пренапрежение. Тя е не само красива по природа, но и силна, но не полага достатъчно грижи за тялото си. Поради това възникват нервни разстройства и проблеми със стомашно-чревния тракт. Травмите са чести поради любовта към екстремните спортове.

Влюбена жена Стрелец, съвместимост с други знаци

С нея никога не е скучно, но за тези, които обичат мира, може да бъде трудно с жена Стрелец.  

Как се влюбва една жена Стрелец?

Тя се трансформира, става щастлива, активна, грижовна. Готова е на всичко в името на своя любим. Тя никога не манипулира и не мами, искрено вярвайки, че този човек е нейната съдба. Тя не се стреми да го притежава напълно, цени своята независимост и няма да настоява за брак, докато самата тя не е готова за това.

Как жената Стрелец показва любовта?

Тя е съгласна на редовни срещи. Интересува се от интимни и интелектуални разговори за живота на любимия човек. Ще му каже директно и откровено за чувствата си и какво иска от връзката. За да я задържите близо до себе си, трябва да сте успешен човек, да не оказвате натиск върху нея, да бъдете открити, приятелски настроени и секси. Астрологът и магистър по социални дейности Мониша Холмс смята, че сексът с такава жена е удивителен и спонтанен. Важно е житейските приоритети да съвпадат и мъжът да е щедър и искрен с нея.

От какъв мъж се нуждае една жена Стрелец?

В по-младите си години жената Стрелец има нужда от Лъв или Овен, а по-зрелите - от Дева и Близнаци. Тези, които се женят след четиридесет, са съвместими с Телец, Водолей и Везни.

Ето каква връзка ще има жена от елемента Огън с различни зодии:

- С Овен има родство на душите и отлична съвместимост. Те се грижат много един за друг.

- С Телец всичко ще започне с романтика, но съюзът изисква общи цели и план за развитие.

- Близнаци и Стрелец си приличат и имат общи интереси, но трябва да намерят компромиси.

- С Рак тя ще поеме контрола върху ежедневието и финансите. Тяхната вяра в духовния съюз и сексуалната съвместимост ще им помогне да се сближат.

- С Лъв ще бъде щастлива и обичана, а мъжът ще получи възхищението и комфорта, от който се нуждае.

- Стрелецът споделя обща интелектуална вселена с Дева. Взаимоотношенията се градят на общуване и взаимно привличане.

- С Везни е възможен здрав брак. Въпреки експлозивния й темперамент, мъжът Везни ще се радва да има такава ярка дама до себе си.

- Мъж Скорпион и жена Стрелец могат да бъдат пример за съвместимост, тъй като те се допълват идеално.

- Двама Стрелци са идеален съюз, изграден върху общи интереси, цели и ценности.

- С Козирога има малко общо, такъв мъж се нуждае от по-приземен партньор.

- Добри перспективи в отношенията с Водолей. Тези двамата се разбират без думи.

- Нежните и романтични Риби привличат жената Стрелец, но само за приключения. В брака те не са много съвместими.

Връзката с жена Стрелец може да започне с приятелство. Ако един мъж се окаже съмишленик и подкрепящ, те ще станат силна двойка. Жената Стрелец е огнена красавица, която не се страхува от нищо, умее да създава приятели и прави само това, което й харесва. За да намерите ключа към душата на тази дама, трябва да изучите всички черти на нейния характер, както и проявите й в общуването с приятели, семейство и колеги.