Романтиката е хубаво нещо. За някои хора влюбването се случва бързо, но за други може да се окаже предизвикателство да стигнат до момента, в който да могат уверено да кажат тези две свещени думи. Разбира се, твърде бързото признаване на любовта само по себе си може да бъде червен флаг. Когато някой се впуска по-бавно в сериозни отношения, може това да се дължи на факта, че те не са приоритет за него или предишни връзки са променили начина му на мислене. А може би това е свързано с личностните му характеристики. Ако искате да разберете защо даден човек не е непременно готов да направи следващата стъпка, астрологията може да ви помогне. Прочетете нататък, за да видите зодиакалните знаци, за които е най-малко вероятно да се влюбят.

Риби

Тъй като Рибите са най-чувствителните и интуитивни от зодиакалните знаци, те лесно могат да бъдат завладени от емоциите си. Но променливите водни знаци все пак могат да бъдат изключителни партньори в дългосрочни връзки. Да накараш Рибите да се влюбят в теб е едно нещо, но да задържиш вниманието и обичта им в дългосрочен план изисква сериозна отдаденост. Важно е да се отбележи обаче, че ако сърцето на Рибите е било разбивано твърде много пъти, те са по-малко склонни от другите да се доверят отново, след като веднъж са се опарили.

Телец

Управляван от Венера, Телецът е един от най-романтичните и чувствени зодиакални знаци. Но като неподвижен земен знак, не очаквайте от Телеца да направи първата крачка, когато става въпрос за любов. Често избира дълго ухажване на обекта на своите чувства. Това означава, че щом Телецът се реши на нещо, е почти невъзможно да го промени. Когато влязат във връзка, те са невероятно лоялни. Трикът е да ги накарате да се отворят достатъчно, за да ви покажат тайната си романтична страна.

Стрелец

Известен като авантюрист този знак е по-вероятно да има няколко любовни връзки наведнъж, отколкото една сродна душа. Не че Стрелците не могат да се влюбят, но трудно им е да съсредоточат цялата си романтична и страстна енергия само върху един човек. Веднага щом нещата започнат да се усещат в застой, те се насочват към следващия. Ключът към запазването на любовта на Стрелеца? "Бъдете гъвкави, бъдете спонтанни и винаги имайте актуален паспорт.

Скорпион

Що се отнася до романтиката, Скорпионите са едни от най-сексуалните и уверени знаци. В края на краищата те са магнетични, страстни и лоялни. Като неподвижен воден знак, Скорпионите знаят какво да кажат, за да поласкаят и впечатлят половинката си. Истината е, че на Скорпионите им трябват много години, за да се почувстват достатъчно комфортно да покажат своята страна на романтичен партньор. В превод? Тяхната любов ще трябва да заслужите.

Близнаци

Известни със своята двойственост и чар, Близнаците са "социални пеперуди". Често можете да ги откриете да жонглират с множество приятелски групи, странични занимания, хобита и вероятно дори любовници. В интерес на истината, те намират своята "тръпка" в безбройните партньори, които срещат по пътя си. Съществуват и други предизвикателства. Запознанството с Близнаци може да бъде трудно поради постоянната им нужда от интелектуална и словесна стимулация. Близнаците трябва да са сигурни, че всяка връзка, на която се посветят в дългосрочен план, няма да се превърне в застояла или скучна след няколко години. За ваше сведение, това не е зодиакален знак, който ще се радва да си остане вкъщи, за да гледа филм.

Дева

Девите са известни с това, че са придирчиви и имат високи очаквания в любовта, което означава, че са изключително критични към партньорите си. Освен това те могат да бъдат и най-големите си врагове. Девите сами се възпират от любовта, защото са толкова фокусирани върху това, което не работи, вместо върху това, което работи. И макар че може да не са "най-гласовитите" относно привързаността си към другите, те винаги показват любовта си към другите чрез действия или качествено прекарано време. Когато една Дева каже "Обичам те", бъдете сигурни, че го мисли наистина.