Кои са най-самотните зодиакални знаци

Някои хора се наслаждават на времето прекарано в самота, а други се оказват неволно самотни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само искам да Ви кажа, че хората сме си ужасни подлеци и лицемери. Въпреки че личносните хора са 12 зодии по 4или 5 декади(не съм астролог не заявявам с 100 процентова тичност, но около 60 човека са с естествени характерни способности. Всички останали са имитатори и подръжатели. Имитираме се един друг. Коли имоти пари. Професия. А някой който силно желае да е неподръжаем _върти резбата и това е. Ако бъркам нещо. Поправете.! Аман съм си от болестотворници и проклетници с които се напълни обществото.

Даже искам да доуточня, че сме по коравосърдечни и от животните който всъщност ни карат астролозите да им подръжаваме. Хората сме идентични с животните. Не случайно само четири зодий от зодияка не са животински.

Всъщност малко бъркате понятията! Самотен е човек, който няма комуникация поради обстоятелства! Като ярък представител на зодия Козирог казвам най-отговорно, че не съм самотен!!!! А самодостатъчен! Козирозите не изпитват нужда от количествена комуникация, а коачествена! Много малко хора могат да участват в качествена комуникация :) Съществена е разликата! Самотен? Никога!