Коя порода котки е най-съвместима с вашия зодиакален знак

Търсите знак, който ще ви отведе до идеалното коте за вас? Погледнете към звездите, за да ви свържат с вашата идеална порода котки

Обратно в новината

Коментари - Коя порода котки е най-съвместима с вашия зодиакален знак | Zodiac.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руската синя е много неща, но не и нежна. Персийката е ужасно решение за педантичен човек - сумти, смърди, цапа...трябва някой специално назначен да чисти след нея (и нея). Британката е истински тиха и чиста. Може да бъде и нежна, но най-страхотна за мен си е европейката (наричана още улична). Някога имах звяр - хибрид между селска ловджйка и див мъжки от близката гора. Невероятен красавец беше. Когато свикна с нас, стана и най-жальовното създание. Вече почти 10 години, откакто го няма, но още подсмърчам като се сетя за него.

С предишната ни котка, прибрана от улицата като пораснало вече животно, живяхме щастливо 12г. Дълго после не можехме да погледнем друга. Докато един ден съпругът ми се прибра с видимо недъгаво улично в много лошо състояние. Днес не мога да си предствя друга котка у дома. От опита ми с тези двете личната котка е блага, благодарна, съобразяваща се, не става за изложби и състезания, но винаги успява да стане най-милия и любвеобилен член на семейството.

браво мила чудесен коментар