01.01.2022 - 31.12.2022
 • 4
  Здраве
           
 • 1
  Любов
           
 • 2
  Работа
           
 • 4
  Късмет
           
 • 2
  Пари
           
 • 4
  Контакти
           

ДАВАЙТЕ, ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ. В личните си отношения не допускайте раздяла и проблеми в семейството, защото развитията през 2022 година допускат и такава възможност.

  Във връзка с професионалните ви търсения, квалификация и реализации 2022 година ще ви предложи интересни партньори, от които ще се учите и с които ще осъществявате съвместни проекти. Ще получавате изгодни предложения, които е препоръчително добре да обмисляте, преди да се обвързвате, особено през февруари- март, юни – юли и октомври - ноември, за да избегнете фалити и разочарования. Ако преценявате, че е добре за професионалното ви израстване, ще имате успехи, ориентирайки се и към преквалификация, каквато никога не е излишна в бързо развиващия се пазар на труда, особено ако поставите началото й през май или август. В професионален план ще имате отлични резултати през февруари, май, юни и октомври, които ще ви носят и финансови печалби. Няма да липсват предложения за нова работа или включване в големи проекти, които ще ви заинтригуват. Препоръчително е да не избързвате с решенията си и да обмисляте трезво нещата, да не рискувате, особено, ако влагате собствени средства, защото трудно ще ги възстановите до края на годината. В тази връзка избягвайте финансови съдружия през юни и юли, както и през периодите: 23 февруари – 18 март 2022 одина, 27 юни – 21 юли 2022 година, 21 октомври – 11 ноември 2022 година. Съобразявайки се с казаното, подходящото време за започване на нова работа и създаване на собствен бизнес са месеците март, май, август и октомври. Приключвайте отношенията си с хора, от които сте останали излъгани и разочаровани по мирен път и с добър тон, без да ги превръщате в свои врагове.

  Както стана ясно от казаното по-горе, здравето ви през 2022 година ще бъде в пряка зависимост от емоционалното ви и психическо състояние, и от способността ви да отсявате същественото от маловажното, да отделяте необходимото внимание на профилактиката и да почивате адекватно на натоварването си. Венера, под чиито знак ще бъде годината, ще насърчава стремежа ви към хармония и душевен мир, но оставайки верни на природата си, ще раздавате справедливост и ще се опитвате да променяте всеки, който мисли различно от вас. В крайна сметка само ще вредите на здравето и психиката си, установявайки растящата пропаст между вас и обкръжението ви. Предвид на това бъдете особено внимателни през март, юли и ноември. Ако може да си го позволите, вземете си отпуск или се отдайте на по-приятни занимания, за да избегнете сериозни сблъсъци. В началото на годината се засилва опасността от простуди, които ще създават проблеми на главата и ушите. През лятото са възможни проблеми с кръвното, а през цялата година с очите, особено, ако ги претоварвате с работа пред компютър.

  През 2022 година е наложително да търсите и постигате баланс между желанието си да градите и стабилизирате професионалната си кариера и в същото време да останете близо до дома и семейството си. През февруари, април и октомври полагайте повече усилия за стабилизиране на семейните отношения, март и ноември са трудни за всички в семейството. Не сте застрашени от раздели, ако сами не предприемете такава стъпка, но изборът остава на вас. Добре е да сте наясно, че душата ви ще страда и ще ви боли, когато по-късно осъзнаете, че сте могли да запазите семейството и съхраните любовта на близките си, но не сте положили усилия навреме да решите проблемите помежду си. Търсещите своята половинка ще имат силно изразен шанс да я срещнат през март, август, октомври и декември. През юли избягвайте сериозно обвързване, защото няма да ви донесе очакваното щастие, но сключеният брак през април и август ще бъде успешен. Грижете се по-добре за възрастните си роднини, които се нуждаят от помощта ви, за да не си създавате лоша карма. През 2022 година децата повече ще ви радват и заедно ще имате хубави поводи за семейни тържества.