Рак

Рак 22 Юни - 23 Юли

2019 година за вас е година на промени и преодоляване на съмнения, на трудности и пътища, водещи нагоре. Успехът ви е обозрим, ако добре сте осъзнали, че за постигането му трябва да разчитате само на себе си, най-вече що се касае до материалната ви осигуреност. Не подценявайте себе си и не надценявайте другите.

 Вслушвайте се по-често в интуицията си и не пренебрегвайте новите си идеи, които при някои може да се появят и по време на път. Често в тях ще откривате добра почва за бъдещи реализации. Полагайте повече грижи за здравето си, хроничните смущения с гръбнака могат да ви създадат проблеми през студените месеци.

 2019 година ще бъде добра за онези от вас, които се стремят да запазят позициите си или да ги заменят с по-високи, но отново с напомнянето, че не бива да се сравнявате с другите и да бъдете повече реалисти.

 През 2019 година е сигурно, че ще бъдете забелязани, най-вече заради качествата и ефективната си работа, или поне към това би следвало да се стремите. Колкото и отегчителни да са задълженията ви, мобилизирайте се и ги свършете в срок, за да не губите допълнително време и сили за тяхното доработване.

 През 2019 година ще се радвате на добри доходи, ще се ползвате с уважение сред обществото и ще имате власт да променяте това, което желаете. Направите ли го в полза на другите, ще оставате удовлетворени, обратното би ви обрекло на душевни страдания и самота. Дава ви се шанс за придобивки и изгодни капиталовложения. Късметът ще е с вас, стига да не се възгордявате и останете открити, честни и добронамерени в отношенията си. Периодът април и май ви носи значими приходи, ако сте трудолюбиви, дисциплинирани и отдадени на работата си. Съвместните инвестиции с добре познати ви хора ще са успешни.

 В любовта си ще бъдете отдадени на партньора си и с ревностно чувство ще изпълнявате желанията му, насърчавайки с действията си и любимите ви хора.

Значима роля в живота ви през 2019 година ще имат представители на зодиакалните знаци Водолей, Везни и Риби. В личен план април ви носи напредък, а романтичния май ще разнежи душата ви. Необвързаните ще срещнат подходящия за тях човек и ще се влюбят. През юни ще стабилизирате постигнатото и ще настъпи успокоение у вас. През юли е препоръчително да се погрижите по-добре за здравето си и да не рискувате в нищо. Месецът ви носи отлични възможности за печалба и повишаване на доходите. По отношение на финансите ви през август и септември бъдете по-гъвкави. Пътуванията ви ще са интересни и навременни, независимо дали са в страната или в чужбина. Засилените ви социални контакти през ноември ще ви помогнат да постигнете желана цел, за някои и в сферата на политиката.

 В професионален план 2019 година е добра за реализация на вашите планове и амбиции. Работейки сърцато и с творчески подход, ще съсредоточите волята и енергията си върху реализацията на целите си. Преди лятото ще се поздравите с успехи, но се пазете от възгордяване, за да не последват провали.

 Периодът юли-декември е интересен и с възможности за стабилизиране и ново начало на кариерата. Отговорностите ви ще растат, няма да липсват предизвикателства и допълнителна мотивация, която ще ви направи по-упорити, съзидателни и умеещи добре да контролират работните процеси. В резултат на качествата, поведението и предприемчивостта ви ще бъдете забелязани и оценени от хората, чието одобрение и интерес търсите. Информираността и упражняването на властта, която имате ще ви правят силни, ще се съобразяват с вас и ще следват решенията ви. Бъдете обективни и никога не злоупотребявайте с правомощията си, за да не съжалявате.

 През 2019 година ще ви се отдава да се справяте добре, ако работите с чужди пари в банковата сфера, упражнявайки финансово-счетоводен контрол или планиране, в маркетинга, при сделки с недвижими имоти. С успех може да прилагате своята предприемчивост и находчивост в занимания с психология, с изкуство и в области, като медицина, реклама и медии.

 През годината избягвайте работа, която може да въздейства негативно върху концентрацията ви и да засили вероятността от грешки. Ориентирайте се към такива занимания и сфери, които изискват добра дисциплина и сериозна подготовка, като избягвате импровизациите и не подценявате силата на момента. Съобразете се с ретроградното движение на Меркурий в периодите от 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, за да избегнете провали.

 Първата половина на 2019 година ви носи финансови успехи и материална стабилност, но и вероятност да се поддадете на нездрави увлечения и прояви на алчност. Във всеки момент поддържайте правилната си преценка за парите, за да избегнете фатални грешки при изпълнение на проектите си. Добре знаете, че лесни пари няма, ще са ви нужни работа и пак работа, за да постигнете целите си.

 В средата на годината са възможни финансови затруднения и проблеми, свързани с имоти, което ще възпрепятства планирани пътувания и покупки.

 Препоръчително е да не инвестирате във фондове или акции през второто полугодие на годината, за да не изгубите вложенията си.

 През 2019 година ще се чувствате в добро здраве и форма на духа, ако сте мотивирани и с цел, която да следвате. Ще го постигнете с повече движение и физическа активност, които ще подобряват кръвообращението ви. Възможни са проблеми, свързани с краката, гръбначния стълб или с артериите. От това следва да се пазите и ограничите физическите натоварвания, без да надценявате силите си.

 През годината сте податливи на вирусни заболявания и проблеми с белите дробове, горните дихателни пътища, синузит и мигрена.

 Кожата ви е чувствителна и са възможни алергични реакции, особено през първото полугодие.

 През втората част на годината са възможни проблеми със стомаха и червата. С очите също, за това не пренебрегвайте нуждата от преглед при специалист.

 Ще се чувствате енергични и по-смирени, ако си наложите здравословен и добре балансиран режим на хранене, и се занимавате с физически упражнения, плуване, танци и разходки сред природата.

 През годината семейните представители на знака ще погледнат по нов начин на съвместното си съжителство с партньора им. Не са изключени раздразнения, водещи до проблеми в отношенията, породени от финансови спорове, каквито са възможни през април, юни, септември и декември. Нужно е търпение и взаимен компромис. Семейството ви насърчава да се развивате и липсата на такова ще оказва негативно въздействие върху вас. Под влияние на добри енергии, ще укрепите отношенията в брака, което ще се забелязва през февруари, юни, октомври и в края на годината.

 Не семейните ще се впуснат в нови романтични връзки, които ще ги потопят в необикновена атмосфера и подтикнат към експерименти, в това число и обвързване с брак. Бъдете честни и естествени, за да срещате взаимност и да се радвате на живота си.

Изтегли си мъдрост за деня


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година

От мъдростите на зодиака

„Дебелеем за света около нас, а сме анемични към Този, Който пое в ръцете си железните гвоздеи, за да ни осигури „желязото“, с което да живеем здрави. ”

Клубове aстрология

Виж още